Hyvä orgasmi kotirouvat homoseksuaaliseen seksi

Lesbonaiset saavat tutkimuksen mukaan orgasmin huomattavasti useammin kuin heteronaiset. Lesbonaisista 86 prosenttia vastasi saavansa usein tai aina orgasmin seksin aikana. Tutkimuksessa selvitettiin myös, millainen seksi myötävaikutti naisten orgasmien saamista.

Muun muassa seuraavat tekijät seksissä myötävaikuttivat todennäköisesti orgasmin saamiseen:. On olemassa ääni, joka voi saada naisen laukeamaan. KISS haluaa tarjota sinulle ja kaverillesi ikimuistoistoisen viikonlopun loppukesän festareilla. Viesti studioon Soita tai tekstaa juontajalle.

Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Yllättävä merkki, joka enteilee eroa jo suhteen alkuaikoina - olisitko uskonut? Ariana Granden tuore tatuointi kunnianosoitus poikaystävän isälle Käsittämätön näky!

Venäläistaiteilija taikoo liasta uskomattomia taideteoksia - katso Hämmentävä jääpalaniksi viilentää kehon helteellä ja auttaa nukkumaan paremmin Orange is the New Black -kaunotar vieraili Suomessa - juhli Tuska-festivaalilla Tässä on tämän vuoden kesähitti! Katso kuka sai KISSin äänestyksessä suurimman äänimäärän Uusi poseeraustrendi villitsee Instagramissa - monet myös suuttuneet Kiinni jäit!

Kim Kardashian äkkäsi miehensä katselemassa muita - hulvaton tilanne tallentui videolle 5 julkkista, jotka ovat ottaneet tatuoinnin kasvoihinsa - katso kuvat Näytä lisää. Mikä tekee naisesta hyvän sängyssä? Miehet kertovat Tässä on tämän vuoden kesähitti! Ariana Granden tuore tatuointi kunnianosoitus poikaystävän isälle Uusi bikinitrendi tihkuu seksiä - nyt liivit puetaan ylösalaisin Kourtney Kardashianin, 37, kroppa on liki täydellinen — bikinikuva paljastaa timmit vatsalihakset On olemassa oikea tapa laittaa vessapaperi telineeseen - auttaa suojaamaan bakteereilta Mitä lempiseksiasentosi kertoo luonteestasi?

Katso osuuko oikeaan Uusi poseeraustrendi villitsee Instagramissa - monet myös suuttuneet Asiantuntijat kertovat: Totuudet, joista uudelle kumppanille tulisi kertoa heti ja 3 seikkaa, joista vaieta Näytä lisää. Tässä on tämän vuoden kesähitti! Katso kuka sai KISSin äänestyksessä suurimman äänimäärän Twilight-komistus Robert Pattinson sai elokuvaroolissaan aidon orgasmin - masturboi kameran edessä Naiset paljastavat: Siitä jää kummallinen olo — ikään kuin olisimme joutuneet aikamatkalle luvulle.

Tuntuu, että tuntemamme seksi on jotain muuta kuin se, mistä tässä kysytään. Siinä esimerkiksi on muutakin kuin yhdyntää, ja sitä harrastavat muutkin kuin heterot. Seksikertojen ja orgasmien määrää koskevien kysymyksissä kuitenkin kysytään yksinomaan yhdyntäkerroista ja yhdyntäorgasmeista. Kun luemme tutkimusraporttia Väestöliiton sivuilta, huomaamme myös että siinä seksiä koskevat vastaukset ovat muuttuneet yhdyntää koskeviksi väitteiksi.

Jos suomalainen on vastannut, että haluaa seksiä kaksi kertaa viikossa, raportoidaan, että hän haluaa kaksi kertaa viikossa yhdyntää. Finsex-tutkimus on aikansa tuote. Se tehtiin ensimmäistä kertaa vuonna Onko järkevää tutkia nykyseksiä näin vanhalla sapluunalla?

Soitamme tutkija Osmo Kontulalle. Hän sanoo, että vuosien varrella osa kysymyksistä on pudonnut pois ja joitain uusia asioita on tullut mukaan: Homoseksuaalisuutta kysely ei juuri tunne, mutta Kontulan mukaan olennaista on, että kyselyssä ei ole väliä sillä, mikä kumppanin sukupuoli on. On kyllä vaikea kuvitella, miten lesbo vastaa kysymykseen, onko hänen viime yhdynnässään mies ollut alla, päällä vai kyljessä. Siellä puhutaan esimerkiksi syrjähypyistä, mikä tuntuu nykyään vähän hassulta.

Ei se itse asiassa ole niin hassua, mutta seksin määrittely heteroyhdynnäksi tuntuu kyllä vanhanaikaiselta. Seksikertojen ja orgasmien määrää koskevat kysymykset on kuitenkin rajattu yhdyntään. Ja miten voidaan sanoa, että klitoriksen merkitys on luultua vähäisempi, jos kuusi prosenttia naisista saa orgasmin helpoimmin emätinpenetraatiosta?

Niin, suurin osa naisista sanoi saavansa orgasmin tavallisesti penetraation ja klitoriksen kiihottamisen yhdistelmällä. Välillä tulee tämmöisiä puheenvuoroja sekä Suomessa että maailmalla. Kansainvälisestikin on hahmoja jotka sanovat, että klitoris on ainoa tapa kiihottua.

Dominoiva klitoriskeskeisyys tuntuu kyllä aika kaukaiselta maailmassa, jossa elokuvien seksi on lähinnä panemista ja suuri suomalainen seksitutkimus laskee yhdyntöjä. Lisäksi sen on oltava aika uusi ilmiö. Tietämystä klitoriksen merkityksestä seksissä ohjasi alkuun Sigmund Freudin vuonna määrittelemä vagina- ja klitorisorgasmin ero. Freudin mukaan klitoriksen kiihotuksesta laukeavat vain lapselliset, sukupuolisesti kylmät naiset.

Vuonna ranskalaislääkärit Odile Buisson ja Pierre Foldès kuvasivat elimen ultraäänellä. Heidän tärkein löydöksensä oli, että kahden eri orgasmin eroa tuskin on olemassa ainakaan sellaisena kuin ennen luultiin. Klitoris on vain niin suuri, että sitä voi kiihottaa myös emättimen kautta.

Nykytietämyksen valossa naisten välisissä eroissa orgasmin kokemisessa on kyse yhtäältä yksilön anatomiasta ja geeneistä, toisaalta tottumuksesta, fantasioista ja kumppanista. Suomalainen seksitutkimus kuitenkin mittaa — vuosikymmenestä toiseen — yhdyntöjen määrää ja yhdynnän aikana saatujen orgasmien määrää.

Sen perusteella ei voida sanoa, kuinka usein tai pitkään suomalaiset harrastavat seksiä tai saavat orgasmeja. On epäselvää, miten ollaan yhdynnässä ilman, että emätintä kiihotetaan, ja miksi tässä puhutaan yhdynnästä, kun lomakkeessa kysyttiin siitä sukupuoliyhteydestä. Ja ne kuusi prosenttia naisista, jotka ovat kertoneet laukeavansa ensisijaisesti emättimen penetraatiossa, ovat tosiaan raportoineet enemmän yhdyntäorgasmeja.

Se ei yllätä, mutta ei siitä voi päätellä, että he saisivat orgasmeja muita useammin, kun sellaisesta ei ole kysytty. Tämän perusteella tuntuu hiukan kaukaa haetulta väittää, että naisten yhdyntäorgasmien määrä kertoisi siitä, että itsetyydytys ja seksivalistus eivät johda parempaan seksiin. Sehän voisi viestiä myös siitä, että ihmiset tuntevat kehonsa paremmin ja tietävät, miten tarkalleen ottaen tulevat.

Tai sitten suomalaiset harrastavat nykyään enemmän muunlaista seksiä.

... 9. huhtikuu Lisäksi yhä useampi nainen kokee orgasmin saannin vaikeaksi. Tietysti joskus on myös päinvastoin: hyvä seksi ilman sen suurempaa ehkäisypillerin keksimisen ja homoseksuaalisuuden yhteiskunnallisen hyväksymisen. helmikuu Heteronaiset saavat vähemmän orgasmeja kuin miehet, tai lesbo- tai Homoseksuaalisilla miehillä vastaavat luvut olivat 89 prosenttia, kun taas toimet seksin aikana helpottivat heteroseksuaalisten naisten orgasmin saamista. ja seksuaalisuus ovat tabuja - puhumatta ei voi odottaa hyvää seksiä”. toukokuu Jos nainen ajautuu harrastamaan suhteen ulkopuolista seksiä, on parempi, että sivusuhde on kahden naisen välinen. Tällöin mies on.

Seuraa tampereelta sukkahousu homo seksi

Thai hieronta varkaus gay ellit seksi

Kaapista ulostuloon vaikuttavat myös mahdolliset seuraukset läheisille. Juuri nyt Päivä Viikko. Tunnustaminen ja pariterapia voivat viedä pidemmälle: Koira vie kymmenen tuhatta tuntia aikaasi, halusit tai et. Katso osuuko oikeaan Uusi poseeraustrendi villitsee Instagramissa - monet myös suuttuneet Asiantuntijat kertovat: Sitä ei tiedetä, koska kysymykset jäävät kysymättä.