Mies g piste homoseksuaaliseen kauneimmat kalu

. 4. helmikuu Eräs tiedemies päätti tutkia tuleeko koirista ajanmittaan isäntiensä kaltaisia. .. kaksi pistettä ruumiistaan, ja näiden välimatka mitattiin, jokaisesta .. Gorbatshov innostui ja toivoi seuraavaksi seurakseen kaksi maailman kauneinta naista. # aikuisen miehen aivot painavat keskimäärin g, mutta. Ne miehet, jotka ovat peppuseksiä kokeilleet ja joiden kanssa olen asiasta Eli mikäli 20 cm:n kikulin omaava mies työntyy sisään palleja myöden oikaisee kalu kyllä .. Timmi mutta muodokas naisen takamus on oikeasti kauneinta mitä on. .. Ja miehen g-pisteen/eturauhasen hieronta onnistuu pienellä. 5. joulukuu 19 + arvioitu autovero 5 ,26 CO2-päästöllä g/km, yhdistetty . ja miehen välinen juttu, mutta jos he (homoseksuaalit) haluavat olla erilaisia, Tällaista tasaisen ottelun niukkaa piste-eroa tuskin edes otetaan pöydälle. " Albatrossi () on yksi Juha Vainion kauneimmista lauluista, oodi.

18v synttärilahja seksi chatti homoseksuaaliseen

Vaikeimmissakin tilanteissa on kyettävä säilyttämään sellainen usko, että kirjoitelmat säilyvät tulevaisuudelle. Powered by Rohea Oy. Lentääkö vai nilkuttaako lause? Aforismeja ja aforistikkoja sekä tietoa aforismista.

Aforismiyhdistys järjestää aforismiaiheisia tapahtumia, harjoittaa julkaisutoimintaa, osallistuu muiden järjestämiin tapahtumiin, tuo aforistiikkaa esiin mediassa sekä pyrkii muilla tavoin edistämään aforismin asemaa. Jäsenmaksu10 euroa kannatusjäseniltä 20 e henkilöjäsenet tai e yhteisöt maksetaan tilille FI59 35 Suomen aforismiyhdistys. Käytä maksaessasi viitenumeroa Kun maksat jäsenmaksusi, toimitathan meille myös yhteystietosi esimerkiksi sähköpostitse, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteet.

Jäsenmaksu kattaa jäsenyyden yhdeksi kalenterivuodeksi. Janne Tompuri Aforismiblogin toimittaja: Ihmistä etsimässä Mirkka Rekolaa koskeva aineistokeruu käynnissä Marko Laihinen: Halokehrät Huhtikuu 7 Jukka Tavi: Ajatuksia ilman lähdeviitteitä Helmikuu 2 Afo-pub kerää itähelsinkiläisten aforismeja Ajankohtaista luettavaa aforismin ääreltä Tammikuu 3 Vuoden aforismikirja Lassi Kämäri -palkinto Turun Sanomien Viikon aforismi -palstalla Johanna Venho ja Markku Envall 28 Joulukuu 5 Raideaforismit valittu - kiitokset kirjoittajille Tietokirjauutuus aforismista Erkki Juhani Melartin — on poissa Aforismikeskustelua televisiossa Opistotalon aforismeja Marraskuu 3 Aforismikilpailu Paula Sainion Koivikkoyö Marko Laihinen Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtajaksi Lokakuu 3 Suomen aforismiyhdistys ry: Kaikkiin neljään tuuleen Elokuu 2 Aforistinen hautausmaakierros Aforismi-ilta Turussa Aforismikirjoituskilpailu 17 Joulukuu 1 Rauno Rikkonen: Elonkorjuu Marraskuu 1 Aforismi-ilta Antikvariaatti Sofiassa Virpi Alasesta Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtaja Virpi Alanen alustaa nykyaforismin näkymistä torstaina Tyhjällä päällä on kevyempi kumartaa Maaliskuu 2 Martti Anhava: Sinkko - simbauksia Kirja-arvio - Joni Pyysalo: Eero Silvasti Martti A.

Vasamaa - aforistipistoksia Mauri Lavonen - ajatelmia Markku Envall alustaa aiheesta Kuinka aforismeja kirjoitetaan Ville Hytönen - lauseita Eino Vastaranta - aforismeja Helmikuu 7 Vuoden aforismikirja valittu Wili Leikola - aforistisia haikuja Rain Kooli — aforistisia runoja Tavoittamattoman tavoittelua - osa 2 Tavoittamattoman tavoittelua - osa 1 Vippaa mulle aforismi! Marko Laihisen kirja Halokehrät Poesia on julkaistu. Kirja on Tampereen aforismiyhdistyksen neljäs julkaisu.

Sitten hän vilkaisi jalkoväliään ja toivoi, että siinä olisi koko Euroopan suurin kyrpä. Ja äkkiä hänen sylissään istui Romanian presidentti Nikolai Ceaucescu! Eri kansallisuuksista koostuva pöytäseurue oli tullut ravintolaan. He kukin tilasivat lasillisen viiniä, mutta kun viinit tuotiin, he huomasivat, että jokaisessa lasissa oli kärpänen. Ruotsalainen vaati uutta viiniä samaan lasiin. Englantilainen vaati uutta viiniä uuteen lasiin.

Suomalainen otti kärpäsen viinistä ja joi viinin. Venäläinen joi viinin kärpäsineen. Kiinalainen söi kärpäsen, mutta jätti viinin lasiin. Juutalainen pyydysti kärpäsen ja myi sen kiinalaiselle. Nuori eläkeläinen joi kaksi kolmasosaa viinistä ja vaati sen jälkeen uutta viiniä.

Skotti tarttui kärpästä kurkusta ja karjui: Amerikkalainen kertoi suomalaiselle kotimaastaan: Suomalainen kertoi vuorostaan amerikkalaiselle: Ruotsin kuningasta alkoi tympiin kun heillä ei ollut minkäänlaista avaruusohjelmaa. Niinpä hän kutsui Ruotsin parhaat insinöörit kasaan ja esitti toiveenaan että myös Ruotsilla olisi oma avaruusohjelmansa.

Kun vihdoin avaruusalus saatiin valmiiksi, järjestettiin suuri julkistustilaisuus johon kutsuttiin kaikki maailman parhaat avaruusasiantuntijat. Projektin johtaja paljasti hienon aluksen ylpeänä. Tällöin eräs amerikkalainen Nasan suunnittelija kysyi että mihin te meinaatte aluksella mennä.

Projektipäällikkö vastasi että aurinkoon. Tällöin venäläinen asiantuntija kysyi että eikö tuo alus sula yhdeksi möykyksi jo miljoonan kilometrin päässä auringossa. Tällöin projektipäällikkö katsoi yleisöön voitonvarmana ja sanoi: Kumpi on amerikkalaisille pikkupojille tunnetumpi: Eräs Suomalainen joka ei osannut hyvin Englantia matkusti Amerikkaan.

Yhtenä päivänä hän meni rannalle lepäämään ja katseli kuinka yksi amerikkalainen ui. Yhtäkkiä hän huomasi että vedessä ui hai. Hän huusi niin kovaa kuin pystyi amerikkalaiselle: Itse paavi oli vakavasti sairaana. Kaikki paikalle kutsutut huippulääkärit olivat huolissaan tilanteesta.

Muut olivat samaa mieltä. Paikalla oli kuitenkin myös venäläislääkäri, joka ilmoitti, että saattaisi olla yksi keino pitää paavi hengissä. Hänen olisi vietettävä yö naisen kanssa. Sehän oli kuitenkin ainoa vaihtoehto. Päiväkausien harhailun jälkeen he kohtasivat sian pellolla. Amerikkalainen sotilas mietti kuinka hyvät ja mehevät kyljykset siasta saisi. Ruotsalainen sotilas toivoi jo hämärän laskeutuvan, että voisi tutustua sikaan lähemmin. Suomalainen sotilas sen sijaan pohdiskeli, että mitähän tuo sika minustakin ajattelee.

Mitä amerikkalainen sanoo junan alle jäänelle päättömälle ruumiille? Eri kansalaisuuksista koostuva seurue meni ravintolaan ja kaikki tilasivat lasin viiniä.

Kun viinit tuotiin pöytään he huomasivat että jokaisessa lasissa oli kärpänen. Ruotsalainen tahtoi uutta viiniä vanhaan lasiin. Suomalainen otti kärpäsen pois ja joi viinin. Kiinalainen söi kärpäsen ja jätti viinin juomatta. Juutalainen myi kärpäsen kiinalaiselle ja viinin suomalaiselle. Skotti otti kärpästä kurkusta kiinni ja karjui: Nyt perkele oksennat kaiken minkä joit!!

Amerikkalainen vaati tuohtuneena miljoonan dollarin korvauksia. Kuinka monta amerikkalaista kotiäitiä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Yksi yrittää vääntää lamppua irti kunnes särkee sen. Toinen soittaa miehen kännykkään ja pyytää tätä tuomaan rautakaupasta uuden kotiin tullessaan. Kiinalainen, vaalea amerikkalainen ja tumma amerikkalainen kohtasivat hyvän haltian, joka lupasi täyttää heidän toiveensa jos he hyppäisivätpilvenpiirtäjän katolta ja huutaisivat samalla toiveensa.

Kiinalainen aloitti, otti pitkän vauhdin katolla, ponnisti reunalta ja huusi "rice! Kiinalainen putosi pehmeästi riisikasaan ja eleli loppuelämänsä yltäkylläisyydessä. Tuli vaalean amerikkalaisen vuoro.

Ennen tumman amerikkalaisen vuoroa alkoi sataa tihuttaa vettä ja kattomuuttui liukkaaksi. Tumma amerikkalainen otti kuitenkin reippaan vauhdin, mutta ponnistusvaiheessa jalka lipesi ja kuului huuto "o´shit! Hän saapui Pietarin puheille. Pieteri tunnisti oitis tulijan ja kehui kovasti Gatesia joka oli myynyt miljoonia tietokoneita amerikkalaisille. Sen sijaan Mikrosoft Windows 95 käyttöjärjestelmä sai Pietarilta nuhteita.

Bill Gates meni alas katsomaan helvettia. Siellä miehet pelasivat hiekkarannalla lentopalloa vähapukeisten neitokaisten kanssa, musiikki soi ja virvokkeita tuntui riittavän.

Seuraavaksi Gates meni kurkistamaan taivaaseen, jossa vallitsi unelias meininki. Enkelikuoron harppu oli hieman epävireessä ja Gates poistui korviaan pidellen.

Viikon kuluttua Pietari poikkesi tervehtimään. Bill Gates oli täysin onneton, sillä ranta oli öljyn saastuttama, aurinko pilvessä eikä neitokaisia mailla halmeilla. Amerikkalainen tuli Suomeen serkkuaan tapaamaan. Suomalainen esitteli suomalaisia autoja. Amerikkalainen vain totesi että amerikassa on paljon suurempia autoja. Sitten suomalainen esitteli lapin jylhiä tuntureita, mutta kuulemma amerikassa oli suurempia.

Samoin kävi järvien ja patsaiden suhteen. Amerikkalainen näki siilin ja kysyi ihmeissään mikä se oli. Suomalainen kertoi, että se on täi, mutta amerikassa ne ovat varmaan paljon suurempia. Kaksi helluntailaista kauhistui kun näki, minkälaisen tapaturmeluksen alla toinen vielä elää. Nimittäin kahvipöydän ääressä valkoviiniä siemaileva saksalainen helluntailainen näki kuinka amerikkalainen helluntailainen poltti naapuripöydässä tupakkaa.

Oli suomalainen, jenkki ja sitten arabi kerran yhdessa iltaa istumassa ja siinä tuli sitten perheestä juttua. Asiakkaan lähdettyä pyysi kauppias apulaisen takahuoneeseen ja valisti ettei noin saa koskaan sanoa asiakkaalle.

Tavaran saapuminen on hiukan pitkittynyt koska Amerikkalaiset on ostaneet aivan hirveästi oksanreikiä. Amerikkalainen kynäfirma tekee valloitusta Aasian markkinoille: Amerikkalainen hampurilaisketju ostaa Hjalliksen hallin. Uuden hallin nimeksi tulee Macarena!!

Amerikkalainen maanviljelijä esitteli tilaansa austraalialaiselle lammasfarmarille. He astauivat viljelijän Land Roveriin ja kiersivät tämän kaksisataa hehtaaria puolessa tunnissa. Kun he palasivat pihaan , amerikkalainen tiedusteli austraalialaisen mielipidettä hänen maatilastaan.

Englantilainen, Amerikkalainen ja Ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta. Englantilainen sanoi, "Ajattelen voivani tyhjentää 20 pulloa olutta. Amerikkalainen sanoi, "Ajattelen voivani syödä 15 hampurilaista.

Olipa kerran suomalainen, venäläinen ja amerikkalainen kenraali. Meillä on niin paljon lentokoneita, että jos ne kaikki lentäisivät Euroopan ylle, niin koko euroopassa olisi pimeää. Meillä on niin paljon laivoja, että jos ne kaikki ajaisivat atlantille, niin voisi kävellä kuivin jaloin Euroopasta Amerikkaan.

Suomalainen pohti hetken ja sanoi: Meillä Suomessa, aivan keuruun keskustassa asuu sellainen vääpeli, että hän rutistaa vasemmassa kädessään yhtäaikaa kolme alokasta! Venäläinen ja amerikkalainen menivät aivan kalpeiksi. Ei meillä ihan niin paljon niitä lentokoneita ole. Eikä meilläkään ihan niin paljon niitä laivoja ole.

Suomalainen vähän punastui ja sanoi: Ei se meidän vääpelikään ihan keskustassa asu! Australialainen, amerikkalainen ja englantilainen pariskunta olivat samassa aamiaispöydässä. Vähän ajan kuluttua amerikkalaismies sanoi vaimolleen: Australialaismies alkoi miettimään, mitä nokkelaa hän voisi sanoa vaimolleen. Hetken mietittyään hän tokaisi: Amerikkalainen mies hölkkäsi Hyde Parkissa. Juostuaan jonkun matkaa hän pysähtyi ja alkoi punnertamaan. Vähän ajan kuluttua viereen tuli englantilainen mies ja sanoi -excuse me sir, but I think the lady has gone Helsingissä järjestettiin huippukokous, niinpä eräs huora päätti liittyä henkeen mukaan ja piirsi toiseen reiteen Clintonin kuvan ja toiseen Jeltsinin kuvan luvaten antaa ilmaiseksi sille joka tunnistaisi molemmat.

Ensimmäinen "asiakas" oli amerikkalainen: Sitten tuli Venäläisen turistin vuoro: Sitten tuli Suomalaisen vuoro: Suomalainen, amerikkalainen, venäläinen ja ruotsalainen ovat eräretkellä ja nuotion ääressä.

Juotuaan pari pullollista venäläinen heittää pullollisen vodkaa tuleen. Amerikkalainen kaivaa taskustaan sadan dollarin setelin ja heittää sen nuotioon. Suomalainen tarttuu ruotsalaiseen ja heittää tämän nuotioon. Amerikkalaiset ja venäläiset huomasivat eräänä päivänä, että jos he jatkavat tätä asevarustelua, jonain päivänä he vielä posauttavat koko maailman.

Niinpä he tekivät sopimuksen; kumpikin osapuoli vetäytyy taholleen 5 vuodeksi. Sinä aikana kumpikin puoli kouluttaa itsellen tappelukoiran.

Kun 5 vuotta sitten on kulunut he tapaavat jälleen koiratappelussa. Ja se, kumman koira voittaa, voittaa koko asevarustelukisan. Venäläiset ryhtyivät heti toimeen: He etsivät koko siperian ilkeimmän susi-nartun ja vahvimman susi-koiraan. Tämän jälkeen he tekivät näillä pentuja. Poikasista he valitsivat sen joka oli muita pentuja isompi. Muut pennut tapettiin, jotta yhdelle valitulle pennulle riittäisi enemmän maitoa.

Sitten he ryhtyivät kouluttamaan sudenpennusta tappajaa. He onnistuivat niin hyvin, että ruoka piti heittää kepilla sudelle ja sen häkit kalterit olivat vahvinta terästä ja yli 10 cm paksuiset.

Sitten lopulta koitti osdotettu päivä. Koirat vietiin areenalle ja laskettiin toistensa kimppuun. Susi hyökkäsi heti pienen mäyräkoiran kimppuun, mutta mäyräkoira nappasikin hämmästynyttä sutta kaulasta ja yhdellä napsaisulla puraisi suden kaulan auki. Amerikkalainen ja venäläinen oli kapakassa juomassa.

Sitten he alkoivat kehua itseään Sen jälkeen venäläinen vetäisi housut alas ja yllättäen hänellä oli kolme pallia ja hän sanoi bill: Englantilainen, amerikkalainen ja ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta. Nyt valheenpaljastuskone oli hiljaa. Mitä Ruotsalainen nunna tekee Amerikkalaisessa luostarissa? Joukko venäläisä ilmoitautui vapaaehtoisiksi serbiarmejaan ja pyysi lähettämään heitä amerikkalaisjoukkoja vastaan. Kaksi moskovalaista liikemiestä istui kaljalla.

Taivaan portilla ilmestyy kaksi uniformupukuista ukkelia, US Air Force. Olimme turvaamassa Kosovon rauhaa ja serbit ampui meidät alas. Miksi itämafia käytti amerikkalaista pankkia pestessään 15 miljardia dollaria? Mitä yhteistä on Janina Frostellin rintaliiveillä ja eräällä amerikkalaisella pommikoneella?

Kolme kiinalaista kaverusta Bu, Chu ja Fu muutti Amerikkaan ja perille päästyään he päättivät muuttaa nimensä Amerikkalaisiksi: Bu muutti nimekseen Buck Chu muutti nimekseen Chuck Fu päätti lähteä takaisin Kiinaan Hollantilainen selitti punaisen, valkoisen ja sinisen Alankomaan lippua Amerikkalaiselle.

Me tulemme punaisiksi, kun me puhumme niistä, valkoisiksi kun me saamme veroliput ja sinisiksi maksettuamme ne. Arabialainen myyntimies lähestyi heitä kantaen vöitä. Kiihkeän myyntipuheen jälkeen hän antoi periksi ilman tulosta ja hän kysyi, että mistä he ovat. Katsellen naisen tummia hiuksia ja oliivin väristä ihoa, Arabi vastasi, "Hän ei ole Amerikasta. Arabi katsoi naiseen ja kysyi, "Onko hän sinun aviomiehesi? Kääntyen aviomiehen puoleen, hän tarjosi Viimein hän vastasi, "Hän ei ole myytävänä.

Sikäläisen tavan mukaan pappi kysyi ennen avioliiton vahvistamista, oliko kenelläkään läsnäolijalla mitään huomauttamista solmittavaa liittoa vastaan. Muuan pieni, ujonnäköinen mies sanoi hiljaa: Silloin pappi katsoi häntä vihaisesti ja ärähti: Ahtisaari, Clinton ja Jeltsin tapasivat toisensa kadulla.

Ahtisaarella oli laastari otsassa, Clinton pyöritteli sormissaan likomärkää sikaria ja Jeltsinillä oli mukanaan kaksi kassillista tyhjiä votkapulloja. Kaikki katselivat toisinaan jotenkin häpeissään. Sitten Jeltsin murahti jonkinlaisen tervehdyksen ja sanoi: Clintonkin ynähti jotain tervehdyksksi ja sanoi: Viestitän amerikkalaisille märällä sikarilla, että tupakanpolttoon tyhmää.

Ahtisaarikin murahti jotain tervehdykseksi ja lähti kävelemään hihkaisten olkansa yli: Tulin juuri Kosovosta rauhaa tekemästä ja pitää kiirehtiä Tsetseniaan uutta rauhaa tekemään. Mikä todistaa, että amerikkalainen joulupukki on ruotsalainen? Clinton, Jeltsin ja Ahtisaari saapuivat Jumalan luokse. Clinton kääntyi itkien takaisin. Jumala kääntyi itkien pois.

Richard Nixonin varapresidenttiä Spiro Agnewia pidettiin Nixonin henkivakuutuksena. Kukaan ei yrittänyt murhata Nixonia, sillä hulluinkaan ei halunnut Agnewia presidentiksi. Eräänä päivänä Agnewia kohtasi ikävä onnettomuus: Kukaan ei onneksi loukkaantunut, mutta varapresidentti oli silti pahoillaan tapahtuneesta. Häntä harmitti erityisesti se, että palossa tuhoutui hänen koko kirjastonsa, jonka kirjoista toinen oli vasta puoliksi väritetty.

Adolf Hitler Sunnuntai Aamulla lähtiessään hän kohotti kätensä natsitervehdykseen ja sanoi kohteliaasti naisen äidinkielellä: Adolf Hitler kävelee baariin, ja baarimikko ihmettelee: Adolf Hitler käyttäytyi helvetissä niin hyvin, että piru päästi hänet lomalle maan päälle. Aatu lähti tyytyväisenä, mutta palasi jo seuraavana päivänä nyreissään.

Koko maailma on tullut hulluksi. Saksalaiset käyvät kauppaa ja juutalaiset sotivat. Eräs lehtimies pääsi tekemään juttua helvetistä. Paikkoja kierrellessään hän tuli saliin, jossa toisen maailmansodan aikaiset suuret johtajat olivat. Oppaana oleva piru selitti, että johtajat joutuivat viettämään aikaansa sianlannassa oleskellen.

Itse kukin oli lannassa niin syvällä, kuin oli ollut paha valehtelemaan. Roosevelt istui rullatuolissaan sianlanta puolisääreen ylettyen. Churchill oli paskassa puolireiteen asti. Stalin oli lillingissä kaulaansa myöten. Mussolinista ei näkynyt juuri muuta kuin nenänpää ja muljahtelevat silmät.

Hitler sen sijaan näytti seisovan tukevasti paskajärven pinnalla. Hitler seisoo Göbbelsin päälaella ja tämä puolestaan Göringin harteilla. Hitler oli iloitellut englantilaisen naisen kanssa koko pitkän yön.

Kun nainen lähti, Hitler päätti näyttää kielitaitoaan ja sanoi: Hitler oli kutsuttanut Göringin, Göbbelsin ja Himmlerin luokseen. Asiahan on selvä, minä olen Führerin seuraaja! Pyytäisin huomauttaa, että minä olen ainoa, jota Saksan kansa kuuntelee! Hitlerin seuraajaksi on Jumala määrännyt minut!

Hitler oli käyttäytynyt helvetissä hyvin ja sai viikon lomamatkan maan päälle. Jo päivän kuluttua hän tuli takaisin. Hitler oli pahalla päällä. Näytti selvältä, ettei maihinnoususta Englantiin tulisi mitään. Mutta silloin juolahti muuan ajatus hänen mieleensä, ja hän lähetti hakemaan keskitysleiriltä puheilleen erään kuuluisan ja oppineen rabbiinin.

Miten me saksalaiset pääsisimme Kanaalin ylitse? Hitler soitti Mussolinille Roomaan. Kerrotaan, että muuan kreikkalainen on ottanut viisisataa italialaista vangiksi No, yhtä kaikki, minä otan asiasta selvää ja soitan myöhemmin Hänen äänensä oli riemukas, hän oli tyytyväinen.

Asia on aivan päinvastoin, viisisataa italialaista on ottanut vangiksi yhden kreikkalaisen! Hitler vieraili mielisairaalassa, johon oli suljettu parisataa miestä, joista jokainen kuvitteli olevansa Hitler. He matkivat Führerin eleitä, pukeutuivat kuin hän, jokaisella oli Hitler-viikset Vierailun päättyessä yhtäkkiä hoksattiin, ettei kukaan enää tiennyt, kuka oli todellinen Führer!

Göring kutsuttiin pulmaa ratkaisemaan. Ja niin autoon nostettiin sitten lähinnä oleva Hitler, ja hänet kiidätettiin valtakunnankanslerin virka-asuntoon.

Seuraavana päivänä Führer julisti sodan Venäjälle! Potilaat olivat pihamaalla rivissä ja tervehtivät häntä komeasti kättä nostamalla ja karjaisemalla: Sivummalla seisoi kuitenkin mies, joka ei nostanut kättään eikä huutanut mitään. Hitlerin aikaan täydellisen saksalaisen oli muka oltava natsi, kunniallinen ja älykäs. Mutta maailmassa mikään ei ole täydellistä. Jos oli natsi ja älykäs, ei ollut kunniallinen. Jos oli natsi ja kunniallinen, ei ollut älykäs. Jos oli kunniallinen ja älykäs, ei ollut natsi.

Lokakuun kolmantena Hitler lausui Berliinissä pitämässään puheessa: Ja, kuten aina, nytkin taistelu päättyy totuuden voittoon. Muuan suomalaisturisti meni teksasilaiseen saluunaan. Saatuaan lasin viskiä hän katseli ympärilleen ja huomasi baaritiskillä tutun näköisen ikämiehen.

Suomalainen silmäili ensin miestä kunnolla ja kysyi: Mies siemaisi lasistaan ja vastasi: Itse asiassa minä pakenin Etelä-Amerikkaan. Nyt minun täytyi kuitenkin tulla esiin, sillä minulla on uusia suunnitelmia. Aion tappaa 50 miljoonaa juutalaista ja kahdeksan Dallas Cowboysien cheerleaderia. Adolf kääntyi toisella puolella istuvan vanhan herran puoleen ja sanoi: Muutamia vuosia ennen toista maailmansotaa juutalainen nuoripari meni naimisiin.

Kun he vetäytyivät hääyön iloihin ja morsian riisuutui, sulhanen näki, että hänen uunituoreen vaimonsa vatsaan oli tatuoitu luonnollisen kokoinen Hitlerin kasvokuva.

Roomassa käydessään Hermann Göring pistäytyi paavin luona. Berliiniin palattuaan hän riensi Hitlerin luo ja selitti innostuneesti: Muutamia vuosia myöhemmin, halutessaan parsia Saksan ja Vatikaanin hataria suhteita, Hitler lähetti Rudolf Hessin paavin puheille.

Mutta Hess ei saanut aikaan mitään. Hän ei onnistunut sen paremmin. Silloin lähti Göring asialle, kaikkein komeimmassa univormussaan, rintapielet kunniamerkkejä täynnä. Vuorokautta myöhemmin Führer sai seuraavan sähkösanoman: Sinun Pyhä Isäsi Hermann. Toisen maailmansodan viimeisinä päivinä englantilainen kommando-osasto hyökkäsi Berliinissä Hitlerin bunkkeriin. Göbbels, Eva Braun ja monet muut löytyivät kuolleina, mutta Hitler istui pöytänsä takana kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kun englantilaisten johtaja heilautti konepistoolinsa piipun kohti Hitleriä, tähän tuli eloa. Hitler vetäisi viiksensä ja tukkansa irti, teki asennon ja sanoi: Tehtävä suoritettu, Saksa tuhottu! Vuonna Hitler yritti lähentyä Vatikaania. Tehdäkseen paaviin hyvän vaikutuksen hän päätti pystytyttää Berliiniin mahtavan Kristuksen patsaan. Mutta mitä tekstiksi patsaan jalustaan?

Propagandaministeri Göbbels sai asian mietittäväkseen. Hitler ei hyväksynyt tätä. Mutta kolmas kerta toden sanoi! On hiljaista mutta yhtäkkiä tuon hiljaisuuden rikkoo hirmuinen kiljunta: Heti kadulle ilmestyy suuri joukko poliiseja, jotka ryntäävät huutoa kohti.

Keskellä katua istuu hatuttomin päin ja vaatteet epäjärjestyksessä muuan mies. Olisitteko tulleet näin nopeasti, jos olisin huutanut vain apua? Kerran, ei niin kaunkaan sitten, teki Joulupukki lähtöä jokavuotiselle retkelleen. Tällä kertaa se ei ollut helppoa, sillä vaikeuksia riitti kaikkialla. Neljä tontuista oli sairastunut, eivätkä nuoremmat tontut pystyneet valmistamaan leluja yhtä nopeasti.

Niinpä Pukki alkoi olla huolissaan aikataulun toteutumisesta. Sitten vielä anoppi ilmoitti tulevansa viikoksi Korvatunturille, eikä se vähentänyt pukin paineita lainkaan. Kun hän meni tallin, hän huomasi kolmen poroista kuolleen ja kahden muun loikanneen luoja ties minne.

Kun hän lopulta alkoi valjastaa loppuja poroja reen eteen, toinen valjaista katkesi ja reki kaatui. Suurin osa lahjoista säkyi pudotessaan maahan. Turhautuneena Pukki meni pirttiin ottaakseen kupin kahvia ja kunnon viskipaukun, mutta tontut olivat löytäneet hänen viinakaappinsa, eikä siellä ollut mitään juotavaa.

Hermostuksissaan hän pudotti kahvikuppinsa. Kupin pienet sirpaleet pyörivät pitkin pitin lattiaa. Pukki meni hakemaan luutaa, mutta hiiret olivat jyrsineet sen kaikki harjakset poikki. Juuri silloin soi ovikello. Pukki avasi oven, sen takana oli pieni enkeli suuren tuuhean joulukuusen kanssa.

Ja se pieni enkeli kysyi: Näin siis pieni enkeli joutui kuusen latvaan. Jos huomaat jonkun katsovan enkeliä hieman erikoisesti, hän on varmasti kuullut tämän tarinan. Tietopaketti sukupuolitaudeista Lauantai Sukupuolitaudit tarttuvat suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä, suuseksissä tai anaaliseksissä. Jotkin taudit tarttuvat myös käsien ja huumeruiskujen välityksellä ja synnytyksen aikana äidistä syntyvään lapseen.

Kondomi ja suuseksisuoja ovat ainoat ulkoiset keinot, joilla voi pienentää tarttumisen riskiä sukupuolisessa kanssakäymisessä. Jos olet ollut suojaamattomassa sukupuolikontaktissa, hakeudu hoitoon, jos sinulla ilmenee kirvelyä virtsatessa, epänormaalia valkovuotoa naisilla tai harmahtavaa, vihertävää tippavuotoa miehillä , näppylöitä, syyliä, haavaumia tai muita ihomuutoksia sukupuolielinten alueella.

Muita sukupuolitaudin oireita voivat olla väsymys, kuumeilu, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, alavatsakivut, nivelkivut, flunssaan viittaavat oireet, päänsärky ja sukupuolielinten kutina. Klamydia Klamydian aiheuttaa Chlamydia trachomatis -bakteeri. Taudin itämisaika on viikkoa. Tarttuminen ei edellytä näkyviä oireita, joten taudin voi tartuttaa tietämättään.

Harmahtava vuoto virtsaputkesta ja kirvelyä virtsatessa. Myöhemmin voi esiintyä lisäkivestulehdus ja siitä johtuva lapsettomuus, Myös niveltulehduksia esiintyy osalla potilaista. Miesten saamista tartunnoista 25 prosenttia on oireettomia. Lisääntynyt tai poikkeava valkovuoto ja kirvely virtsatessa. Hoitamattomana klamydia voi aiheuttaa munasarjatulehduksen, josta saattaa seurata lapsettomuus. Naisten saamista klamydia-tartunnoista 75 prosenttia on oireettomia.

Kondylooma Kondylooman aiheuttaa papilloomavirus HPV. Itämisaika vaihtelee suuresti - useista viikoista jopa vuosiin. Kondomi suojaa tartunnalta vain, mikäli se peittää näkyvät syylät. Taudin tarttuminen ei edellytä näkyviä oireita. Kondyloomiin ei ole parantavaa hoitoa, vaan hoitona on näkyvien ihomuutosten poistaminen. Nykyään ei ihomuutosen poistamiseen lähdetä automaattisesti, vaan niiden annetaan parantua ajan kanssa.

Tauti voi uusiutua hoidosta huolimatta. Ihonväriset tai vaaleat syylät sukupuolielinten alueella. Syylien koko ja ulkonäkö vaihtelevat. Kooltaan ne voivat olla mikroskooppisen pieniä, ulkonäöltään litteitä, vaikeasti erottuvia tai kukkakaalimaisen röpeläisiä, laajalle alueelle levittäytyneitä ryppäitä. Suurimmalla osalla tartunnan saaneista ei ole oireita. Tietyillä virustyypeillä on yhteys kohdunkaulan syöpään.

Kuppa Kupan itämisaika on kolmesta neljään viikkoa. Kuppa voi ilmetä myös sukupuolielinten ulkopuolisilla alueilla. Parin kuukauden kuluttua ilmenee mm. Myöhemmin taudin edetessä saattaa ilmaantua paukamia kämmeniin ja jalkapohjiin, keskushermosto-oireita, päänsärkyä ja niskajäykkyyttä.

Hoitamaton kuppa saattaa aiheuttaa oireita vielä useiden vuosienkin jälkeen tartunnasta. Supuolielinherpes Herpeksen pääasiallinen aiheuttaja on Herpes simplex -virus, tyyppi II. Myös virustyyp-pi I, joka tunnetaan paremmin huuliherpeksenä, voi esiintyä sukupuolielimissä. Herpes itää vuorokautta. Herpekseen ei ole parantavaa hoitoa, mutta oireita voidaan lievittää lääkkeillä. Sukupuolielinalueen kuumotus ja kutina.

Rakkulat ilmaantuvat myöhemmin, tavallisesti vain sukupuolielinten alueelle. Kooltaan ne ovat nuppineulanpään kokoisia. Rakkulat rikkoutuvat nopeasti ja jättävät jälkeensä kivuliaan haavauman. Haavauma-alue arpeutuu päivässä, jolloin myös viruseritys lakkaa. Oireet voivat olla myös hyvin lieviä tai ne voivat puuttua kokonaan, ja tällöinkin virus on tarttuva. Usein ensimmäinen herpeksen puhkeamiskerta on kivulias.

Tippuri Tippurin itämisaika on miehillä vuorokautta, naisilla viikkoa. Kirvelyä virtsatessa ja vaaleanharmaa vuoto virtsaputkesta. Vuoto muuttuu myöhemmin väriltään kellertäväksi. Bakteeria voi esiintyä myös silmän sidekalvolla, jonne se on joutunut käsien kautta infektoituneen sukupuolielinalueen koskettelun jälkeen. Neekerisankkeri Neekerisankkerin aiheuttajia ovat Chlamydia trachomatis -bakteerin serotyypit L1, L2 ja L3.

Itämisaika on vuorokautta tai pitempi. Pieni matala haavauma - miehillä esinahan alla, naisilla emättimen takaseinämässä. Myös virtsaputken tulehdusta tai kohdunkaulan tulehdusta voi esiintyä. Taudin myöhemmässä vaiheessa syntyneitä avanteita voidaan joutua hoitamaan kirurgisesti.

Pehmeäsankkeri Pehmeäsankkeri itää vuorokautta. Myös tämä tauti on hoidettavissa antibiootein. Yksi tai useampia kohoumia esinahan ulko- ja sisäpinnalla.

Kohoumat ovat usein varsin kivuliaita. Myöhemmin ne muuttuvat märkiviksi ja haavautuvat parissa vuorokaudessa. Haavan ympäristö punoittaa ja tässä vaiheessa esiintyy toispuoleista nivusrauhasten turvotusta ja mahdollisesti avanteita. Haavaumat ovat tavallisesti emättimen ulkosuulla, mutta myös kohdunkaulassa tai peräaukon ympäristössä. HI-virukseen ei ole parantavaa hoitoa. Hoito on oireita lievittävää. Nykyisellä monilääkehoidolla on toistaiseksi onnistuttu hidastamaan HI-virusten lisääntymistä elimistössä sekä kuntouttamaan jopa aids-vaiheessa olevia.

HI-virus heikentää ihmisen immuunipuolustusta. Ensivaiheen viikkoa tartunnasta oireita ovat kuume, päänsärky, turvonneet imusolmukkeet, ihottuma ja nivelsärky. Vain joka kolmas tartunnan saanut saa ensivaiheen oireita. Tämän jälkeen hiv-infektio on vuosia täysin oireeton. Aids-vaiheessa potilaan immuunipuolustus on sortunut, ja hän altistuu erilaisille tulehduksille ja kasvaimille.

B-hepatiitti B-hepatiittivirus HBV itää kuukautta. B-hepatiittiin ei ole parantavaa hoitoa. Hoidolla voidaan lievittää oireita.

B-hepatiittia voidaan ehkäistä rokotteella. Väsymys, kuumeilu, ruokahaluttomuus, vatsakivut, pahoinvointi ja ripuli. Myöhemmässä vaiheessa ilmenee ihon ja silmävalkuaisten keltaisuutta. Ulosteen väri muuttuu harmaaksi ja virtsan tummaksi. Vain joka neljäs tartunnan saanut oirehtii. Kroonista B-hepatiittia voidaan tietyissä tilanteissa hoitaa interferonilääkkeillä. Aikuisena yli vuotiaat tartunnan saaneista viruksen kantajaksi jää vajaa viisi prosenttia.

Käytännössä voi siis sanoa, että aikuisena saatu B-hepatiittivirus häviää elimistöstä noin puolessa vuodessa. Trikomoniaasi Trikomoniaasi ei ole varsinaisesti sukupuolitauti, mutta se tarttuu mm.

Sen aiheuttaa Trichomonas vaginalis -alkueläin. Trikomoniaasi itää vuorokautta. Vihertävä tai kellertävä, pahanhajuinen kupliva emätinvuoto. Virtsaaminen voi olla kivuliasta ja virtsaamistarve tihentynyttä. Miehillä tauti on yleensä oireeton. Syntymäpäiväni kunniaksi vähän extraa. Yli vasenkätistä ihmistä kuolee vuosittain tuotteisiin jotka ovat suunniteltu oikeakätisille. On mitattu, että USA: Suomen ilmastoon vaikuttavista tekijöistä tärkein on maan sijainti Julius Caesarin nimikirjoitus on kahden miljoonan dollarin arvoinen, mutta kukaan ei ole vielä löytänyt sitä.

Mozart ei koskaan mennyt kouluun. Ainoa henkilö joka on ollu niin Yhdysvaltojen presidenttinä kuin varapresidenttinä, mutta ei ole koskaan valittu kumpaankaan tehtävään on Gerald Ford. Suurimmassa osassa mainoksia aika joka näytetään analogisissa kelloissa on Jokaisessa Seinfeldin jaksossa vilahtaa Supermies jossain kohtauksessa. Kahvissa on yli kemikaalia joista vain 26 on testattu. Testatuista kemikaaleista yli puolet aiheuttivat syöpää rotilla. Amerikkalaiset syövät lähes 10 miljardia donitsia vuosittain.

Coca-cola oli alunperin vihreää. Omenat ovat tehokkaampia kuin kofeiini pitämään ihmistä hereillä aamuisin. Amerikkalaiset syövät noin 75 eekkeriä pitsaa joka päivä. Kitara on 0,1 mikrometrin kokoinen ja siinä on 6 kieltä. Empire State Buildingissa on yli 10 miljoonaa tiiltä. Siinä oli yhdeksän kerrosta.

Empire State Buildingin rappusissa on askelmaa. Thomas Edison, hehkulampun keksijä, pelkäsi pimeätä. Ne eivät ikinä lopeta liikkumista. Brasilian Amazonissa on enemmän kalalajeja kuin koko Atlantin valtameressä. Hurrikaanista lähtevä energia vastaa koko USA: Maa painaa noin 6,,,,,,,, tonnia. Aurinko kutistuu noin 1,5m joka tunti. Yhdysvalloissa vuosittain ihmistä loukkaantuu korujen aiheuttamiin vammoihin.

Halu, ihastuminen ja kiintyminen voidaan paikantaa aivoissa. Ihastumisen tarkoitus on muodostaa side kumppaniin. Ihastumisvaiheessa aivot erittävät kemikaaleja: Ihastuminen kestää kuukautta. Se on luonnon tapa saada pari pysymään yhdessä, kunnes suvunjatkaminen onnistuu. Suomen ensimmäinen vittuilu on löydetty kalliomaalauksena vuodelta eKr.

Hieroglyfikirjoitus on vaikeasti tulkittavaa, koska kirjoituksessa merkki saattaa tarkoittaa asiaa, tavua tai vain yhtä kirjainta.

Myös kirjoituksen lukemissuunta vaihtelee. Hieroglyfien salaisuuden selvitti Jean Francois Champollion vasta vuonna Tämäkin tieto on määritelty vuonna Se on oikeasti geoidi, eli navoiltaan litistynyt pallo. Yhdysvalloissa teurastetaan joka kiitospäiväksi 45 miljoonaa kalkkunaa. Seksiin kulutettu energia vastaa pienen valtion energiatarvetta.

Merkuriuksella on joko hyvin kuumaa yli astetta päivällä tai hyvin kylmää astetta yöllä. Platon opetti siellä oppilaitaan vuodesta eKr. CD-levyn 39 musiikkiuraa mahtuisi ihmisen hiuksen leveyteen. Jupiterin renkaat ovat vain muutaman senttimetrin paksuisia, mutta niiden yhteinen leveys on kilometriä.

Mies pumppaa elinaikanaan 16 litraa siemennestettä. Mies kykenee teoriassa tuottamaan elämässään miljardia jälkeläistä. Yhdessä siemensyöksyssä on keskimäärin miljoonaa siittiötä. Ne ovat nimittäin muuttuneet hiileksi ja öljyksi. Sen uimarakosta uutetaan hienoin liivate.

Albert Einstein ei saanut Nobelin palkintoa suhteellisuusteoriasta, vaan valosähköisen ilmiön keksimisestä. Tutankhamonin veriryhmä oli A. Seksuaalienergia siirretään uran luomiseen. Yhdysvalloissa tapahtuu vuosittain liikenneonnettomuutta siitä, että kuljettaja nukahtaa ajoneuvonsa rattiin. Sen teki mies Sri Lankassa Naisten ennätys on vain tuntia.

Kopioitaessa se heijastaa kaiken valon ja kopiosta tulee musta. Brasilia on vähentänyt sademetsiään viimeisten 20 vuoden aikana km² vuodessa saadakseen lisää laidunta. Muuttohaukka voi nähdä kyyhkyn 8 km: Diners Club aloitti muovirahan ajan. Pisin niistä on reisiluu. Uusi rinta on silloin poistettava. Ääni kantautuu tuhansien kilometrien päähän.

Se poistettiin vuotiaalta naiselta vuonna Nyt kulutetaan vain Vähennys johtuu kolesterolin pelosta. Kalifornian mammuttipetäjä on maailman korkein puulaji. Se kasvaa korkeammaksi kuin Helsingin Stadionin torni. Se auttaa rottaa rentoutuman rasituksesta. Siinä on öljyä, niin että sitä voi polttaa kuivattuna ja sydämellä varustettuna. Syy on ankeriaan liman magneettisessa rautayhdisteessä. Kaliforniassa on voimala, joka tekee sähköä polttamalla vanhoja autonrenkaita.

Energianlähde on lähellä, sillä naapuritontilla sijaitsee maailman suurin käytettyjen autonrenkaiden varasto: Marsin kuu Phobos kiertää Marsin nopeammin, kuin Mars kiertää oman akselinsa ympäri. Siksi Phobos näyttää Marsin pinnalta katsottuna nousevan lännestä ja laskevan itään. Nimi tarkoittaa ihonsyöjää, sillä punkki elää hilseilleestä ihosta. Allergia johtuu punkin eritteistä. Tammikuussa se painoi 21,3 kiloa.

Peruna suosii valkoista ympäristöä. Potilas eli 22 päivää. Se vastaa Englannin tasoa vuonna Sen 9 reaktoria tuottavat MW. Miljardiin laskeminen vie 31 vuotta ja ,1 vuorokautta. Ennätys on jalkaa. Kynä vain tökätään korvaan kuunneltavaksi. Suomessa on maailman pisin vesiväylästö. Yhteensä 50 km purjehduskelpoisia järviä ja jokia. Silti se peittää kehossa noin 1, m². Pygmien pituus on noin 1,25 metriä. Naisen aivot painavat noin g.

Painavimmillaan aivot ovat vuoden iässä. Seksikeskus sijaitsee aivoissa, hypotalamuksessa. Hypotalamus ohjaa myös tunteita, sydämen sykettä ja verenpainetta. Se painaa 4,5 grammaa. Heteroseksuaalisten miesten hypotalamus on suurempi kuin homoseksuaalien.

Euroopassa on suhteessa pinta-alaan enemmän valtioita kuin muissa maanosissa. Saharan aavikko on pinta-alaltaan 8 km² kolme kertaa Välimerta suurempi. Se näkee pimeässä kuolleen hiiren 1,8 metrin päästä.

Ne löytyivät etruskihaudasta Italiassa. USAssa on 27 miljoonaa lukihäiriöistä. Samalla vauhdilla syntymän jälkeen vuotiaan pituus olisi 5,6 m. Nyt siihen menee n. Sillä oli kuitenkin selässä lisäsydän huolehtimassa takaruumiista. Neljässä asteessa niiden häntä heiluu melkein viikon.

Auringon säde on noin kaksi kertaa niin suuri kuin Maan etäisyys Kuusta. Yhteistä niille on, että vain naaraat imevät verta. Koirashyttynen elää ainoastaan medestä ja kukkien mehusta. Yhteen mailaan tarvitaan ainakin kaksi lehmää. Joidenkin yksilöiden kevät- ja syysmuutto on yhteensä 40 km eli sama kuin maapallon ympärysmitta. Piikkihäntien veri on sinistä, koska siinä on kuparia. Suurin tunnettu yksilö oli 4,1 metriä kuonosta häntään.

Amerikkalainen gallona on 3, litraa. Nimi tulee kreikkalaisesta mytologiasta. Satyyrit olivat rivoja pukinjalkaisia metsänjumalia. Ensilennon oli määrä olla vuonna Neptunuksen kuu Triton kiertää Neptunusta päinvastaiseen suuntaan kuin kaikki muut aurinkokunnan kuut kiertävät planeettojaan. Lapsi syntyi kuusi viikkoa liian aikaisin. Jupiterilla ei ole lainkaan kovaa pintaa. Uloinna on kaasua ja sisus on nestemäistä. Rüppellin korppikotka törmäsi lentokoneeseen tällä korkeudella Etelä-Afrikassa.

Ne voivat taipua katkeamatta jopa 45 astetta. Noin tuhannella niistä on bakteereita. Madagaskarin juovikas harjasiili eli tanrekki vieroittaa poikasensa 5 vuorokauden ikäisinä. Neljän viikon kuluttua nuoret naaraat ovat valmiita itse saamaan poikasia. Apinat voivat kuitenkin erinomaisesti. Hänen puheestaan puuttuu usein mielikuvitus ja se suuntautuu korrekteihin esineisiin ja asioihin. Niiden yhteinen esi-isä eli valtamerissä 60 miljoonaa vuotta sitten.

Se polttaa päivittäin tonnia lantaa ja tuottaa sähköä 20 talouteen. Toinen sikiö vain häviää. Kolme viikkoa sohvassa vapautti hänet 20 vuoden tapapoltosta. Vuoden pituus on tarkasti laskettuna , vrk. Yli 37 miljoonaa tonnia hiiltä on kadonnut savuna ilmaan. USAn avaruusasema Skylab 4: Venusta lukuunottamatta planeetat pyörivät samaan suuntaan.

Charles Darwinin kirjan "Lajien synty" ensipainos myytiin loppuun yhdessä päivässä Se vastaa Maan etäisyyttä auringosta. Sen lehdet ovat 0,6 mm pitkät. Nephos on pilvi kreikaksi. Pohjois-Amerikan intiaanien kielessä ei ole kirosanoja. Muuten kieli on sanarikas. Pohjanmereltä Jyllantiin öljyä tuova putki on kilometriä pitkä. Se puhdistetaan lieriömäisillä metallipaloilla, jotka liukuvat putken läpi kerran viikossa. Niitä voi tavata useiden satojen kilometrien päässä rannikosta.

Se jatkuu paksusuolena, joka on puolitoista metriä pitkä. Tokiossa on maailman kalleimmat tontit. Kaupungin tontit maksavat yhtä paljon kuin USAn koko maanpinta. Se vastaa jumbojetin lentoa täydellä nopeudella vain 2,5 senttimetriä maanpinnan yläpuolella. Sen painoksi on laskettu tonnia. Yhdessä puussa voi esim. Miehillä ne elävät keskim. Heillä on myös parempi reaktioaika. Siten ihminen säilyy hengissä myös äärimmäisissä stressitilanteissa, eivätkä elimet kuole heti.

Seksiä mikkeli homoseksuaaliseen tantra hämeenlinna

: Mies g piste homoseksuaaliseen kauneimmat kalu

Finland sexwork homo miten orgasmi 226
NETIN PORNOVIDEOT SEKSISEURAA GAY ESPOO Seksi seinäjoki homoseksuaaliseen kuopio chat
SUOMI SEXIÄ GAY WILMA HYRYNSALMI Isomeis suomalaisia homo porno tähtiä
HIERONTA GAY EI SEKSIÄ CHAT VAASA Pakastinta oli siis pyydettävä apuun ja ingredienttinä käytettävä tuulan kameran megapikkelsejä tavallisimmat rope-pikkelsit eivät enää riittäneet. Kaikilla ei todellakaan mene hyvin, vaikka pääministeri Matti Vanhasen mukaan huono-osaisuus pitäisikin piilottaa, miten täällä Helsingissä todella onkin tehty: En vatsan pimennossa tokikaan nähnyt nähtävyyksiä, mutta rakkaani kudoksen läpi kuulin Barseloonan ruuhkan tuiskeen. Vierailun päättyessä yhtäkkiä hoksattiin, ettei kukaan enää tiennyt, kuka oli todellinen Führer! Kynä lävisti silmäni, ja vuosin painomustetta kuin pistetty, muttei pantu, sika.
Kallio thai hieronta homoseksuaaliseen omat alaston kuvat 561