S sex erottinen homo hieronta

s sex erottinen homo hieronta

.

: S sex erottinen homo hieronta

Jeppe porn liian nopea laukeaminen homoseksuaaliseen 378
Suomalainen pornovideo ilmaista homo seuraa Ihottumat eivät ole riskitekijä. Itse olen 21 vuotias nainen. Periaatteessa tuon mukaanko siis jos 3 päivän kuluttua tartunnasta antigeenit voisi joissain tapauksissa olla mitattavissa AgAb testillä? No kuiteskin soitin tänään terveyskeskukseen, koska suuni on erittäin kipeä kielestä sekä limakalvoilta. Ensi viikolla tulee hänen tulokset.
Seksikkäät stringit sihteeri vaasa gay 80
Strapon ts dating homo Testaaminen noissa tilanteissa on täysin turhaa rahan hukkaan heittämistä. Kostean baari-illan jälkeen hotellihuoneeseen ja sänkyyn. Kaulan imusolmukkeesi toimivat ja luulen, että ne ovat jääneet suurentuneeksi jonkun vanhan flunssan jäljiltä. Tom-dee kulttuuriin kuuluu, että pariskunnan toinen osapuoli, tomon pukeutunut miesmäisesti ja dee sanasta lady puolestaan hyvin naismaisesti. Käytännössä se voi olla kellä vaan.

Mies etsii seuraa omakuva.org homo

HOMO PANOSEURAA TURKU SEKSISEURAA FORSSA

Thai-hieronta Kurikka suomi24 sexy treffit apollo klubi kallen sihteeriopisto. seksi on ilmaista verkossa ilmaisia porno leffoja s market olari aukiolo seksiseuraa homo treffit vantaan ammattikoulu pikku kakkonen netti seksitarinat raiskaus. 8. toukokuu Hieroja Markus hieroja Marcus hieronta kallio S rn inen Eroottinen hieronta homo peltolan ammattikoulu turku sex work lahti hieronta homoo. 4. kesäkuu Pullukka pillu paras porno Thai hieronta tampere fenix lintu video Nalle puh aforismit ystävyys perseeseen veto; Estonia escort service eroottinen hieronta espoo; THAIMASSAGE HELSINKI PROSTITUUTTI, Where can you find s sex muovihousut ja intohimo varattuun naiseen kulli suoleen homo.

Jos koko on alle 2 cm. Hiiva ei ole tyyppillisesti ensitaudin oire, vaan tulee mukaan kuvioon yleensä vasta myöhemmässä vaiheessa, kun immuunipuolustus on jo heikentynyt. Tällöin tartunnasta on tyypillisesti jo useita vuosia aikaa. Partneri oli ihan suomalainen parikymppinen.. Imusolmukkeet ovat jotain 2 cm luokkaa. Voi olla että ne on tuntunu aina, ei oo vaa ennen tullu kokeiltuu..

Stressi vaa puhkes just tosta hiivaongelmasta, kun melkein joka nettisivulla on, että hiiva liittyy juuri hiviin. No ei suoraan sanottuna kuulosta kovin pahalta tuo tilanteesi.

Imusolmukkeesi lievät suurentumat liittyvät mitä luultavammin käynnissä olevaan syysflunssaan. HIV-infektiossa hiivaongelmat tulevat tavallisesti pintaan, kun elimistön CD4-solujen arvot ovat laskeneet merkittävästi, jolloin lähestytään jo AIDS-vaihetta.

Sinun casessasi ei ole siitä kysymys. Testaaminen 6 ja 12 viikon kohdalla voisi olla kuitenkin hyväksi lähinnä oman psyykkeesi kannalta. Olen vakuuttunut, että testi tuo hyviä uutisia.

Tuosta käsien ja jalkojen puutumisesta vielä Mikko; Eikö hermostolliset seikat ole siis infektiolle tyypillisiä? Minulla ei koskaan ole raajat puutunut tai mitään ja nyt on kädessä pistelyä, tunnottomuutta ja ranteen kohdalla tuntuu erityistä painetta.

Lisäksi saman puolen rintaan tuntuu pistävä kipu aina välillä. Tätä samaa on nyt jatkunut 4 päivää ja tuosta riskistä sen ~3 viikkoa mennyt. Toinen kysymys vielä; Kyselin hiv pcr testeistä paikkakunnaltani ja sanoivat hinnaksi e, sitten yksityisellä sanottiin että tekevät jonkun hiv rna testin, jonka hinta ilman lähetettä on e ja lääkärin lähettellää taisi olla e. Onko nämä sama testi? No ensitautiin liittyy vastaavanlaisia oireita kuin mihin tahansa virusinfektioon, jolloin myös hermostollisia oireita voi esiintyä.

Kuvailemasi oireet eivät mielestäni kuitenkaan viittaa mitenkään HIV-infektioon. Kehoitan käymään päivystyksessä oireitesi vuoksi, jolloin verenkierron häiriöt voidaan poissulkea. Erityisesti, jos ikäsi on yli 40 v. PCR on testin geenimonistukseen perustuva menetelmä, jolla etsitään viruksen ribonukleiinihappoa.

Kysymyksessä on sama siis testi. Testin on kallis ja hieman epätarkka, jonka vuoksi en suosittele sinua tuhlaamaan siihen rahojasi. Testiä käytetään lähinnä viruksen tuotannon määrittämiseen ennen lääkehoidon aloittamista. Olen alle 40v, mutta kyllä tuo selvittää pitäisi. Pahaa pelkään siksikin siis. Rahanmeno ei tässä tilanteessa itseäni haittaisi ollenkaan, mutta miksi se on epätarkkka? Ja käsittääkseni se huomioi vain hiv1 kantaa? Mutta saisiko sillä jotain osviittaa?

Tuohon epätarkkuus kohtaan lähinnä kaipaisin siis tarkennusta. Muuten en tälle keksi mitään selitystä ja siksi pelottaa suunnattomasti. Testiä ei käytettä seulontaan, eikä sen sensitiivisyys ole samaa luokkaa kuin Hiv-agab: Olet oikeassa, että esim. Kehoitan sinua käymään lääkärissä, jossa voidaan tarkemmin arvioida, mistä oireesi johtuvat. Ainakaan oireesi eivät siihen vittaa. En muutenkaan usko, että kysymys on mistään vakavammasta, kun otetaan ikäsi huomioon.

Pelkästään tartunnan mahdollisuuden aiheuttama pelko voi toisianaan aiheuttaa voimakkaita reaktioita, jos yhdistetään se vielä niska-hartijaseudun jäykkyystiloihin.

Tässä on taustalla ulkomailla ihan todellinen riskitilanne ja minulla on ollut kaikkia mahdolliset oireet sen jälkeen, päänsärkyä ja kovaa kuumetta lukuunottamatta, niin siksi tässä ollaan aivan kuolemanpelossa vaikkei hiv tietenkää kuolemaa tarkoita, muuta kuin henkisesti. Rauhottavat auttaa vähän onneksi.. Saas nähä mitä seuraavaksi Ens viikolla käyn ekoissa testeissä, 3 vk täynnä. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta: Ensitauti tulee noin puolelle tartunnan saaneista ja siihen kuuluu lähes aina kuumeilua, suurentuneita imusolmukkeita ja melko usein myös ihottumaa.

En usko, että kohdallasi on kysymys ensitaudista. Rintakipusi syy olisi kyllä aiheellista selvittää. Mitä mieltä olet tapauksestani. Tiedän, että testin tulos pitäisi olla luotettava 3 kuukauden kuluttua, mutta oireeni silti häiritsee.

Sain kuukauden päästä riskitapahtuneesta korkean kuumeen, nivelkivut, suuhun haavoja, punaisia näppylöitä rintaan sekä kaularauhaset suurenivat. Kävin testissä kun aikaa oli kulunut 4 kuukautta, testi näytti negatiivista. Mutta häiritsee kun rauhaset ovat edelleen suurentuneet, ihmeellistä kutinaa ilmaantuu iholla sekä minulla on liikaa hiivaa elimistössä.

Lääkäri kehotti vain muuttamaan ruokavaliota, eikä ottanut mitään testejä mistä hiiva johtuisi. Mitä mieltä olet, johtuuko oireeni hivistä?

Aivan varmasti sinulla ei ole tartuntaa! Aika aloittaa nauttimaan elämästä. Voit jättää tämän nyt taaksesi, kippis ja kulaus! Harrastin viime perjantaina seksiä kanadalaisen miesurheilijan kanssa 27v, minä 20v nainen. Käytettiin kortsua, mutta lopussa huomattiin, että se oli hajonnut.

Käskin hänen menemään testeihin heti kun mahdollista. Ensi viikolla tulee hänen tulokset. Suojaudun aina hyvin, mutta nyt kävi noin Tässä ketjussahan oli kiinnostavaa ja hyvää tietoa. Minulla alkoi viikko mahdollisen riskitilanteen jälkeen yskä ja kaksi viikkoa sen jälkeen tulehtui kurkunpää. Nyt kurkku tulehtuneena jo 4 viikkoa putkeen.

Oireet kyllä täsmäisi kurkkurefluksiinkin mainiosti kun hermot meni viimeksi muutama vuos takaperin niin kroppa alkoi silloinkin oireilemaan rankasti. Yli 4 viikon kurkunpään tulehdus ainoana oireena ei kai ihan yleisin hivin ensioire? Vaik ei noit oireita pitäis spekuloida nii se o vähä vaikeeta ku psyyke flippaa ja niitä ilmaantuu. Onko tietoa tuosta normi hivi testistä terveyskeskuksessa että onko se pelkkä vasta-aine vai yhdistelmätutkimus?

Jos saan 8 viikon jälkeen negat niin kuinka usein tulos enää muuttuu? Ei jaksais jatkuvasti murheilla mut kipeenä ikävä olla. Hyvä tiedostaa aluksi, että HIV on länsimaissa kohtuullisen harvinainen ja HIV tarttuu todella huonosti, joten lähtökohtaisesti ei kannata menettää hermojaan. En ole koskaan kuullut kahdeksan viikon negan muuttavan positiiviseksi. THL kuitenkin pitää rajana 12 viikkoa. Oireesi eivät kuulosta ensitaudilta, vaan enemmänkin mainitsemaltasi stressiperäiseltä refluksikurkulta.

Kokeile apteekista saatavaa reseptivapaata happosalpaajaa esimerkiksi Losec. Monia oireita ollut mukamasten, mutta kysyisinkin tuosta ihottumasta. Minulla nousi tuommosia punasia patteja, jotka melkein heti laskivat ja punertavat vain nyt, 3 kpl vähän niskan alapuolelle yläselkään taakse. Vähän aristavia ja punertavia tosiaan ovat.

Kaulassa, naamassa ja ja etupuolella ylävartalossa ei mitään ole ilmennyt. Nämä 3 pattia ilmestyivät 3 tai 4 päivää sitten. Voiko kyse olla tuosta hiv-infektion ensioireesta vai onko huoleni turha tässä?

Hei, olin suojaamattomassa seksissä sekä suu että emätinseksiä suomalaisen 23v miehen kanssa n3kk sitten. Itse olen 21 vuotias nainen. Parin viikon päästä tapahtuneesta sairastuin flunssaan, kuumeilua ei kuitenkaan ollut, mutta flunssa kesti useamman viikon jonka jälkeen hakeuduin lääkäriin ja lääkäri totesi keuhkoputken tulehduksen. Tästä meni 2 viikkoa ja sairastuin agniinaan.

Minulla oli kova kuume monta päivää mutta aloitettuani antibioottikuurin se loppui kuin seinään. Mitään muita oireita ei ole ollut. Tämän jälkeen hakeuduin terveyskeskukseen mutta siellä ei suostuttu tekemään kuin klamydia ja tippuri testi jotka molemmat olivat negatiivisia. Onko mahdollista että olisin sairastunut HIV.

Olen myös miettinyt että olisiko tämä vain kurjaa sattumaa. En tiedä uskallanko testeihin mennä. Tartuntaa ei voi koskaan päätellä oireista, vaikka joskus niiden perusteella voi tulla tunne testaamisen tarpeesta. Tässä ketjussa eivät kenenkään oireet viittaa niin voimakkaasti ensitautiin, että niiden perusteella olisin edes ehdottamassa testaamista.

Lähtökohtaisesti kaikki voivat olla ensitaudin oireita ja kaikki voivat olla olematta niitä. Testi on maailman helpoin tapa selvittää status.

En hetkeäkään usko, että teillä kummallakaan olisi tartuntaa, mutta jos asia mietityttää, niin marsitte lääkäriaseman labraan ja teiltä otetaan pieni verikoe, joka maksaa euroa ja saatte vastauksen parissa päivässä. Ihottumasta kysyneelle en ensimmäisenä ajattelisi ensitautia. Jos antibiootit toimivat, niin ajatus ensitaudista edes teoreettisesti on syytä haudata ja syvälle. Osaako Mikko sanoa tai miksei joku muukin ,että minkälaista osviittaa vähän reilun kolmen viikon negatiivinen testi voi antaa, jos mitään?

Onko jossain olemassa jotain prosenttilukuja, miten viikot vaikuttavat? Entä tiedätkö mikä on aikaisin vaihe missä hivagab testi on tullut positiiviseksi puhdasta mielenkiintoa tämä? Käypä hoito sivuilla http: Sama ku edellinen Tälläisenkin mielenkiintoisen sivun löysin: Tartunnan jälkeen pantigeeni ilmestyy verenkiertoon keskimäärin 16 päivän päivää kuluttua ja säilyy positiivisena korkeintaan pari viikkoa.

HIV-vasta-aineet ilmestyvät keskimäärin 22 päivän päivää kuluttua tartunnasta ja säilyvät läpi loppuelämän. Negatiivinen tulos tarkoittaa, että henkilö ei ole saanut HIV-tartuntaa eikä ole tartuttava tai että tartunnasta on kulunut niin lyhyt aika, että pantigeenia tai HIV-vasta-aineita ei vielä ole ennättänyt muodostua. HIV-tartuntaepäilyssä on suositeltavaa ottaa kolme näytettä 2 kuukauden välein.

Minulta on itseltä siis otettu 1vk ja 3vk kohdalla testit ja ne negatiivisia. Periaatteessa tuon mukaanko siis jos 3 päivän kuluttua tartunnasta antigeenit voisi joissain tapauksissa olla mitattavissa AgAb testillä?

Eli 3viikkkoa, 21 päivää, antaisi jo pientä osviittaa hyvinkin ettei ainakaan vielä ole muodostunut. Ja sitten vähän reilun 1kk testi antaisi jo melkoisen luotettavan vastausen kun tuo 34 päivää ylittyy? Miten näitä pitää tulkita Mikko? Mitä tuo tarkoittaa kun yllä olevassa tekstissä on kolme näytettä 2 kuukauden välein. Siis onko testi luotettava vasta puolen vuoden jälkeen??? Olen itse käynyt testeissä 3 ja 4 kuukauden jälkeen riskitilanteesta, eikö se vieläkään riitä?!

Kyllä riittää ja hyvinin! En tiedä onko tuo linkin suositus ja samoin teksti miten vanha. Siltä osin käytäntö on muuttunut, mutta en usko että tuo on muutunut, milloin antigeenit ja vasta-aineet ilmenevät. Ainakaan siihen suuntaan, että niiden ilmenemisaika olisi kasvanut. Onko joku kokeillut niitä kotitestejä? Antigeeni ei ole kaikilla tartunnan saaneilla mitattavalla tasolle tai se on mitattavissa vain vähän aikaa, joten sen varaan ei testaamistaan kannata mitoittaa.

Kolme viikkoa on hieman liian lyhyt aika luotettavaan vastaukseen, mutta osa tartunnoista saadaan kyllä bongattua jo tuolloin. Kotitestit ovat vähän harmaa alue, enkä suosittele sähläämään niiden kanssa, kun laboratoriotesti on niin halpa ja helppo. Hei Mikko olen lueskellut tätä viestiketjua läpi ja haluisin kuulla mielipiteesi minun tapauksesta.

Olin aikalailla humalassa, mutta muistaakseni tyttö sanoi että hänellä on kuukautiset ja tämän vuoksi minulla on n. Olen pieneltä paikkakunnalta joten soittelin yksityiselle lääkäriasemalle testeistä, mutta ne sanoivat ettei hiv testiä kannata tehdä ennen kuin 3kk: Missä näitä aikaisemmin tehtäviä kokeita saa otettua?

Jep, oon kokeillu ja testasin positiivisen klamydian testerillä. Mistä olet saanut päähäsi, että suomalainen tyttö olisi positiivinen? Sinulla ei luultavasti ole edes ollut yhdyntää? Jotta tartunta olisi mahdollinen, niin yhdynnän pitää tapahtua. Todennäköisemmin salama iskee autosi vasemman pellin rikki ensi yönä, kuin olet saanut tartunnan. Kysymyksessä sama yhdistelmätesti, Hiv-agab, joka antaa jo aika hyvän kuvan 6 viikon jälkeen altistumisesta. En kuitenkaan suosittele vähäksymään THL: Kiitos Mikko Jostain syystä osaan aina ajatella että minulle tapahtuu kaikkein pahin mahdollinen.

Jotenkin en osaa luottaa noihin todennäköisyyksiin. Ajatus tartunnasta tuli siitä että aamulla kyseinen nainen otti suihin minulta joten miksei seksiäkin olisi mahdollisesti harrastettu.

Lisäksi kun tuolta netistä hakee tietoa niin siellä aina kirjoitetaan niistä mahdollisista taudin kantajasta jotka eivät tiedä olevansa positiivisia. Ja eikös pahin mahdollinen voi tapahtua jos ei ole mitään oireita. Joka tapauksessa menen ylihuomenna käymään lääkärillä ja otatan testit. Ilmeisesti pyydän hiv testin tehtäväksi sitten kun 6vko on kulunut. Moikka, olin sukupuoliyteydessä erääseen suomalaiseennaiseen ja yhdynnän aikana kortsu hajosi ja tämä tapahtui joskus heinäkuun puolenvälin jälkeen ja kävin pikatesteissä syyskuun 5 pvä ja testi oli negatiivinen, silti mieltäni asia painaa, voinko olla huoletta vai pitääkö testata uudelleen Hei Mikko Nyt alkoi tosissaan pelottamaan.

Löysin sellästä punaisen pitkulaisen läiskän. Se on puolivälissä selkää. Onkohan tämä niitä ensioireita? Muita oireita ei ole vielä ollut.

Itse en stressaisi kahdeksan viikon negatiivisen jälkeen, jos kuvailemasi tapaus on ainut riskitapahtuma. Sinun ihottumasi ei kuulosta ihottumalta, jota joskus esiintyy ensitaudin yhteydessä. Ethän luultavasti ole edes ollut yhdynnnässä. Ensitaudin ihottuma on rokkomaista, punaläiskäistä ja ylävartalossa tyypillisesti laaja-alaista.

Ihottumaa voi ilmetä myös kämmenissä tai jalkapohjissa. Lyhyt kysymys; ovatko aids-tukikeskuksissa ja muuallakin käytetyt pikatestit näitä DUO testejä? Hei, mikähän todennäköisyys on Venäjän maalla saada tartunta Pietari? Olin 2 vk sitten yhdynnässä venäläisen miehen kanssa normaalin oloinen heppu, ei juonut paljoa eikä tiedettävästi käytä huumeita, juuri eronnut pitkästä heterosuhteesta, mutta tiedä sitten totuutta..

Asia jäi mietityttämään sillä en ole varma käytimmekö joka yhdyntäkerralla kondomia, humalassa kun olin.. Kysyin tietenkin myös häneltä itseltään vielä että kai kaikki on kunnossa ja hän vakuutteli että ei pitäisi olla huolta.

Asia jäi vaivaamaan kuitenkin, sillä nyt olen ollut flunssassa kurkkukipua, imusolmukkeet hieman turvonneet, lämpöilyä ollut öisin ja huomasin kämmenissäni hieman kuivunnutta ihoa sekä punaisia pilkkuja ihon sisällä, ei siis ihottumaa tai muuta niin alkoi epäilyttämään. Olen kyllä viime aikoina tiskannut paljon käsin ja käyttänyt pessyt vaatteita käsin joten johtuukohan tästä vain käsien kuivahtaminen? Olen myös kuullut että punaiset täplät voisivat olla kalsiumin puutosta sillä en juo paljon maitoa Muita oireita minulla ei ole ollut, limakalvot kunnossa yms Mietin vaan olenko sitten saanut kämppikseltäni tuon flunssan sillä hän oli vähän aika sitten kipeänä vai mitähän tämä on Niin siis pointtini oli että mikä todennäköisyys tässä oli ja sopiiko ensioireisiin oireeni?

Kannattaa kysyä suoraan HIV-tukikeskukselta heidän käyttämistään pikatesteistä. Mielestäni kannattaa aina käydä antamassa suoniverinäyte ja käyttää pikatestejä vain silloin kun suoniverinäytettä ei voida jostain syystä ottaa. Pikatestit ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu paikkoihin, joissa ei ole kunnollisia labroja eli kehitysmaihin, kenttäolosuhteisiin, vankiloihin ym.

Pietarin alueella HIV on merkittävästi yleisempi kuin Suomessa. Oireiden perusteella on mahdotonta arvioida mitään. Kun asia selvästi vaivaa sinua, niin testaamista voisi harkita. En olisi oireidesi vuoksi huolestunut, mutta testi voisi olla kuitenkin hyvä ottaa, jotta et mieti tätä asiaa koko aikaa. Taidan kuitenkin käydä mielenrauhan vuoksi testeissä.. Minulta otettiin viime viikolla, 1kk kohdalla, vain vasta-aine testi.

Minulta ei siis mitattu tuota toista osaa p24? Olisiko yhteistesti ollut tuossa vaiheessa vielä luotettavampi? Käyn tietenkin testissä kaikest huolimatta myöhemminkin. Nykyinen poikaystäväni on käynyt kahesti testeissä ja tulos negatiivinen, ollan myös harrastettu seksiä kuukautisten aikana. Nyt pelottaa kuin luin netistä ett voi olla oireeton montakin vuotta. En ikinä mee ottaa sitä testiä koska jos tulos olis pos, niin ihan varmasti tappaisin itseni.

Onks pelkoni turhaa vai pitäiskö mennä ottaa sitä testiä, mielummin olen kyllä ottamatta. Hei Mikko, olin viime juhannuksena suojatussa yhdynnässä suomalaisen vuotiaan tytön kanssa, enkä ainakaan huomannut kortsun rikkoutuneen. Noin kuusi viikkoa tämän jälkeen sain oireita: Nyt haluaisin kysyä mikä on mahdollisuus tartuntaan? Ja vielä haluaisin kysyä mikä mahdollisuus on että hiv tarttuisi suutelemalla? Itselläni oireili klamydia tälla tavalla, eli alaselkää, alavatsaa ja kiveksiä särki.

Kivessärky voi heijastua etureisiin. Tämä tauti on yleensä helposti hoidettavissa! Kyllä antigeenin mittaus parantaa testin luotettavuutta vielä neljän viikon kohdalla. Viimeistään tuolloin antigeeni alkaa laskea mittauskynnyksen alle ja vasta-aineet taas nousevat mitattavalle tasolle.

Tämä on kuitenkin yksilöllistä, johon vaikuttaa kaikki mahdollinen. Aina on tartunnan mahdollinen, jos tapahtuu suojaamaton yhdyntä ja toinen osapuoli on HIV-positiivinen. Riskiä on mahdotonta arvioida, mutta normaalia yhdyntää pienempi se kuitenkin on, jos altistus ei ole pitkäaikainen.

Suosittelen testiä, jos pohdit asiaa. Pitää varmaan paikkansa kun tuolla sivuilla on noin? Valtavan vaikeaa arvioida prosentteja, mutta uskoisin, että suurimmalla osalla vasta-ainetesti antaa tuolloin positiivisen.

Yhdistelmätesti olisi antanut ehkä hieman tarkemman vastauksen. Neljän viikon testi antaa jo jonkinlaista suuntaa, mutta itse suosisin testaamista kuuden ja kahdentoista viikon jälkeen. Hei Mikko, ihanaa että olet nähnyt näin paljon vaivaa, kiitos siitä!

Minulla olisi tällänen tapaus: Ne ovat olleet minulla jo kauan, ja noin pari vuotta sitten olin yhdynnässä 16v pojan kanssa. Hän otti kumin pois kesken yhdynnän sanomatta minulle mitään. Harmi, etten muista turposivatko imusomukkeet ennen vai jälkeen tapauksen Mutta siis, 10 päivän antibioottikuuri ei auttanut imusolmukkeisiin..

Tuon kyseisen yhdynnän jälkeen ei ole ollut MITÄÄN sukupuolitautiin viittaavia oireita, mutta teisteissä en käynyt, olen vain halunnut unphtaa koko jutun Mutta nyt syksyllä on vaivannut pitkä kestoinen pikku flunssa ja turvonneet imusolmukkeet ovat kipeytyneet.

Soitan HIV testin tulokset ensi viikon alussa. Ja ai niin, olen nyt seurustellut 3 kk, ja minulla on pillerit. Emme käytä siis kumia. Poikaystäväni vakuutti olevansa puhdas, ja uskon häntä. Mutta en kestä jos olen HIV positiivinen ja tartuttanut sen myös häneen: Hän on kärsinyt viime viikkoina pahasta korvatulehduksesta. Joten Mikko kiltti, mitä tuumaat, voiko minulla olla HIV ja olenko voinut tartuttaa sen poikaystävääni?

Kaulan imusolmukkeesi toimivat ja luulen, että ne ovat jääneet suurentuneeksi jonkun vanhan flunssan jäljiltä. Jos niiden koko on alle 2cm, eivätkä ne ole epätyypillisissä paikoissa soliskuopat , en olisi huolestunut varsinkin, kun ne ovat olleet suurentuneita jo kahden vuoden ajan.

Kuulostaa normaaleilta reaktiivisilta imusolmukkeilta, joiden arkuus flunssassa on pelkästään hyvä merkki. Imusolmukesyövissä tai HIVissä imusolmukkeet voivat suurentua, mutta ne eivät koskaan arista. Lisäksi imusolmukkeiden liikkuvuus on hyvä merkki.

Syövässä suurentuneet imusolmukkeet ovat kovia, aristamattomia ja liikkumattomia kyhmyjä, jotka suurenevat jatkuvasti.

Lähes jokaisella on kaulalla suurentuneita imusolmukkeita, jotka ovat jääneet jonkun sairastetun pöpön jäljiltä suurentuneiksi. Kainalon imusolmuke olisi hyvä näyttää lääkärille, mutta niin olet ilmeisesti jo tehnyt. Olet siis käynyt HIV-testissä? Minä olen aivan varma, että sinulla ei ole tartuntaa. Oletko erikoistuva infektiolääkäri vai miten tiedä aiheesta niin paljon? Hei Mikko Nyt tuntuu siltä kuin koko elämäni romahtaisi.

Kävin pari päivää sitten testeissä ja odottavan aika on todella pitkä. Tulokset saan viikon sisällä ja tällä hetkellä ahdistus on valtaisa. Pääni sisällä huutaa koko ajan tunne että olen saanut tartunnan.

Tuntuu kuin olisin juuri nyt matkalla kohti kuilun pohjaa. Olen lukenut ulkomaisia nettisivustoja, joissa sanotaan, että hiv agab-testi antaa n. Eräs lääkäri Singaporessa Drtanandpartners pitää tulosta jopa täysin tartunnan poissulkevana. Onko Suomessa käytettävä yhdistelmätesti jotenkin erilainen ulkomailla käytettäviin verrattuna? Lääkärini ei pidä neljän viikon tulosta alkuunkaan luotettavana vaan puhuu kk ajasta.

Toinen lääkäri täällä taas sanoi, että neljän viikon kohdalla kyllä näkyy jos tartunnan on saanut. Olen käynyt testissä 28 päivän kohdalla ja tulos on negatiivinen. Tulen testaamaan kolmen kuukauden jälkeen, mutta mietin voinko olla kuinka helpottunut tuon ensimmäisen testituloksen johdosta?

HIV ei ole sinun ongelmasi. Testeistä sen verran, että 28 päivän nega on ihan hyvä, mutta en pitäisi sitä tartunnan poissulkevana. Abbotin testipaneeleissa on ollut positiivisia näytteitä, joissa on pitänyt odottaa pidempään ennen kuin vasta-aineet ovat olleet mitattavalla tasolla.

Noita Abbottin testipaneeleita voisi löytyä netistäkin, jos jaksaa googlata. Fakta on kuitenkin se, että joillakin vasta-aineet voivat näkyä jo muutaman viikon päästä tartunnasta. Valtaosalla ne ovat havaittavissa viikon kuluttua tartunnasta. Vain hyvin harvoin vasta-aineiden muodostuminen kestää pidempään kuin kuusi viikkoa. Emme päässeet suuseksiä pidemmälle, emme käyttäneen kumia ja olin sekä antava että vastaan ottava. Moikka Mikko ja kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Minulla on hirveä tautipelko mutta en vaan uskalla mennä hiv-testeihin. Olin thaimaassa noin vuosi sitten ja harrastin seksiä thaimaalaisennaisen kanssa.

Käytimme kumia mutta loppu on erittäin epäselvää kiitos suuren humalan. Aamulla tarkistin kondoomin ja se oli täysin ehjä enkä edes tullut. Mitään oireita ei ole ollut mutta mielikuvitus jyllää huolella. Söin heti seuraavana päivänä myös citromax kuurin. Tiedän että riski tarttua on pieni mutta kumminkin mahdollinen mikä on todennäisyys saada tartunta tämänlaisessa tilanteessa?

Kiitos Mikko kaikesta täällä antamastasi tiedosta! Olen kuusi vuotta oikeasti! Viikko sitten luin kaikkia vastauksiasi ja menin testeihin. Sain tuloksen tänään, eikä minulla ole HIViä.

Oli tyhmää odottaa näin kauan. Kuudesta vuodesta olen neljä vuotta seurustellut saman miehen kanssa ja pelännyt myös tartuttaneeni hänetkin. Nyt on aika paljon helpompaa jatkaa elämää yhdessä, etenkin kun käytiin siellä testeissäkin yhdessä. Kaikki jahkailijat siis mars mars testeihin, se saattaa olla negatiivinen vaikka olisit potenut joka ikisen HIV- oireen. Ne oireet eivät oikeasti kerro mitään varmuudella. Teoriassa voi tarttua, jos olet antanut suuseksiä HIV-positiiviselle.

Riski on kuitenkin olemattoman pieni. Lääkityksellä ei ole mitään merkitystä. Jos olet pitänyt pikkuveitikan päällä kumia, niin ei riskiä. Jos epäilet sitä, niin käväise testissä. Eivät kaikki thaimaalaiset ole positiivisia. Luulen, että stressailet ihan turhaa. Hei Mikko Olin suojaamattomassa yhdynnässä virolaisen naisen kanssa ei prostituoitu reilu kuusi viikkoa sitten.

Olen käynyt testeissä 3 viikon ja 5,5 viikon jälkeen. Aion mennä vielä testiin ainakin 3 kk kohdalla. En olisi sinuna huolissani. Vain poikkeustapauksissa antigeeni tai vasta-aineet eivät ole tuolloin havaittavissa. Vastaus ei siitä tule muuttumaan. Hyvin ympäripyöreä kysymys, mutta yllä olevalle sanoit, että 5,5 viikoa on hyvin luotettava ja et olisi huolissaan. Itsellä 4,5 viikon kohdalta saatu negatiivinen ja mietin voiko siitä olla yhtään helpottunut?

Kiitos, kun olet kasannut tällaisen tietopaketin aiheesta ja vastailet kysymyksiin. Olin vuosi sitten työmatkalla jenkeissä, coloradossa. Escort nainen sieltä tarttui matkaan n. Ei suutelua tai suuseksiä ja yhdyntä kondomin kanssa.

Olen huolissani olenko voinut saada tästä Hi-viruksen. Nainen oli elämää nähneen näköinen. Hän käytti jonkinlaista rasvaa tms. Myös minä koskettelin häntä. Olen varma että hän käytti samaa kättä itseensä ja minuun. Eli hänen eritteitään melko vamasti tuli terskaani jossain määrin.

Verta tai haavoja ei ollut havaittavissa. Muistan että olin huolissani ja kuvittelin itselleni kaikenlaisia oireita, muistaakseni vatsani ainakin reagoi kun kohtaamisesta oli kulunut viikkoja. Mitään näkyvää minulle ei kyllä tullut.

Menen kyllä testauttamaan itseni myös. Vai elämää nähneen näköinen nainen No mutta asiaan, HIV ei tartu kuvailemallasi tavalla. Tuon tapauksen perusteella et tarvitse testaamista. HIV-AgAb on yksi kaikkein tarkimmista laboratoriotutkimuksista, joten testi itsessään on luotettava.

Itse pitäisin kuuden viikon jälkeen otettua testiä jo enemmän kuin suuntaa antavana. Neljän viikon jälkeen vasta-aineet ovat mitattavalla tasolla suuremmalla osalla tartunnan saaneista, mutta suosittelen testaamista kuuden ja kahdentoista viikon kohdalla.

Yleensä positiivisissa caseissa vähintään testin tulos on epäselvä, jolloin tehdään varmistustesti muutaman viikon päästä.

Jos kysymyksessä on todellinen riskitilanne, niin testi kannattaa aina uusia THL: Kiitos, jos tuo tieto helpotti oloani. Oli elämää nähneen näkööinen tosiaan, en oikein tajua vieläkään miksi hänen kanssaan olin. Käytännössä siis maksullinen nainen. Kaikkea hyvää vaan hänelle vaikka nyt en lämmöllä muistelekkaan. Onko siis käytännössä hankala saada tartuntaa vaikka hänen eritteitään siirtyisi paljaalle terskalle käsien välityksellä. Entä vielä kuviteltu tilanne jossa naista on sormetettu jonka jälkeen sormi viedään esim.

Ei mitään riskiä saada HIV-tartuntaa käsien kautta. Sillä ei ole mitään väliä, minne viet sormesi temppujen jälkeen. Mikä muuten on riski miehen saada tartunta sukupuoliyhdynnässä hiv-positiivisen naisen kanssa, jos kondomia käytetään? Kiitos vielä, varmasti olet helpottanut täällä monien fillistä! Kondomi suojaa kaikilta seksitaudeilta, ei mitään riskiä.

Mikko sinun on pakko jakaa luottettavaa ja valtavaa tietoasi tånnekki päin. Pelkään aivan törkeästi minulla olisi HIV tartunta. Harrastin yli 5 viikkoa sitten suojaamatonta anaaliseksiä Thaimaalaisen naisen kanssa. Sen jälkeen nousi viikon jälkeen 37 asteen lämpö, kurkkuun tuli punoitusta ja pieniä kuivia punaisia läikkyjä ympäri kroppaa. Lämpö kesti kolme viikkoa, kunnes 2 päivää sitten nousi 37,7 - 38,3 kuume ja punoitus kurkussa lisääntyi, crp arvot 22 ja vähän löysähköä ulotestetta seksikästä tiedän.

Kävin 30 päivän kohdilla Hivagab pikatestissä ja se oli negatiivinen. Olen menossa 6 viikon testiin kohta. Mutta voiko viikolla 5 vielä nousta Hiv: Varsinkin, kun netissä on niin epäspefistä tietoa, että eri lähteissä sanotaan, jos kuume nousee se tulee 2 - 4 viikon kohdalla Ensitaudin oireet voivat ilmetä vielä viikolla viisi. Testisi on rohkaiseva, mutta jatkotestaus on järkevää. Tsäänssit ovat selvästi puolellasi. Kiitoksia todella paljon nopeasta vastauksesta. Olet ainut mistä, jopa olen saanut tilanteeseeni lohduttavan vastauksen.

Lääkärissä olen selittänyt oireet niin he vain katsovat läpi kuin olisin ilmaa: Näin minulle sanottiin hivtukikeskuksestakin, että 4½ viikon negatiivinen on suuntaa antava, mutta todella positiivinen uutinen. Tiedätkö luvuista yhtään mitään. Ja lämmön syyksi selvisi viikolla 4 poskiontelon tulehdus johon söin vahvan antibiootti kuurin, joka vähän pisti mahan sekaisin stressi.

Loogisesti, jos miettii niin minulla olisi jo ihan hulluna vasta-ainetta veressä, jos lämpö olisi ollut ensi oireita ja voisiko kyseinen kuume olla vaan virus jälkitauti? Hei Mikko Muutama päivä sitten tuntui että putosin kohti kuilun pohjaa, mutta nyt tuntuu kuin olisin saanut reunasta kiinni kun kuulin testien tuloksen.

Testithän tehtiin 29 päivää riskitilanteesta. Klamydia ja tippuri negatiivinen, kondyloomaa ei testattu, kun ei ollut mitään rakkuloita ilmestynyt. Herpestäkään ei testattu, koska se olisi ollut positiivinen, huolimatta siitä ettei rakkuloita ole ilmestynyt. Tiedät varmaan syyn tuolle testaamattomuudelle. Ja lopuksi hivagab oli myös negatiivinen. Lääkärin mukaan uusintatesti pitäisi tehdä 3kk: Menin vähän sekaisin tuosta aikavälistä kun sanoit että 12 vko olisi riittävä?

Lisäksi lääkäri sanoi että voisin olla rauhallisin mielin tuosta nyt tehdystä testistä, koska hänen mukaan nykyiset testit on niin herkkiä että se näkyisi jo jos olisin tartunnan saanut. Lääkärin mukaan uusintatestin muuttuminen positiiviseksi ensimmäisen testin jälkeen olisi mahdollisesti promillen luokkaa.

Mitä mieltä olet tästä? Kiitoksia paljon jo etukäteen vastauksestasi. Suurimmalla osalla vasta aineet ovat jo mitattavalla tasolla 4,5 viikon jälkeen. Jälkitauti epäilysi kuulostaa todennäköiseltä. Jos antibiootit tehoavat, niin viruksesta ei ole silloin kysymys.

En ole lääkärisi kanssa samaa mieltä. Epätodennäköistä, että tuloksesi muuttuu. Mutta antibiootteja en ole saanut maanantaina erilaisia labratestejä. Nyt munkii on ihan pakko kysästä, kun mieltä häiritsee. Olen käynyt HIV testissä kun riskitilanteesta oli kulunut 4 kuukautta.

Voisinkin jo unohtaa koko asian mutta tuntuu, että kroppa on siitä asti oireillut mitä ihmeellisimmin, ennen olin aivan terve. Nyt on aivan jatkuvaa närästystä, vaikka en edes söisi mitään. Söin jo kahden viikon losec kuurin, ei auttanut.. Tilasin ajan lääkäriin joka on vasta parin viikon kuluttua.. Olen jatkuvasti aivan väsynyt, voisin vaan nukkua sekä olen flunssassa todella usein.

Pitäisikö pyytää vielä lähete HIV testiin? Vai onko tämä vain ihme sattumaa, että oireilu alkoi riski panon jälkeen.. Voiko 3 kuukauden testiin jo todella luottaa? Ja milloin yleensä alkaa oireilu kun hivin ensioireet häviävät? Minun tapauksestani on nyt noin puoli vuotta ja nyt on ihme oireilu alkanut Kiitos todella paljon jo valmiiksi. Tulokset ovat olleet negatiivisia. Kävin nyt 12 viikon kohdalla myös testeissä ja pelkään, että jos tulos huonolla tuurilla onkin muuttunut positiiviseksi Voiko tulos muuttua 10 viikon jälkeen?

Toivon, että vastaisit tähän! En ihmettele, jos närästää, kun stressaat ja jätät ruokailut väliin. Vatsahappo nousee ruokatorvea pitkin ylöspäin ja yleensä korvennukseen ei ruokailujen väliin jättäminen auta.

Luulenpa, että olet vain stressaantunut, mutta helikobakteerin voisi tsekata. HIV lähetettä ei todellakaan kannata pyytää. Siitä ei varmasti ole kysymys. Mikäli 12 viikon testisi olisi positiivinen, niin kysymys olisi todennäköisemmin laboratoriovirheesta kuin oikeasta positiivisesta.

Sinulla ei ole tartuntaa. Kolme aikaisempaa testiäsi kertovat statuksesi. Onko muuten närästys ja mahavaivat yleisesti hiv oireita? Pelottaa aivan järjettömän paljon mahdollinen HIV tartunta. Onko tosi, että hiv testin tulos on täysin luotettava kolmen kuukauden päästä? Luin juuri äsken kansanterveyslaitoksen sivuilta, että ensioireistoon voi kuulua hyvinkin jo suun sammas. Nyt järkytyin totaalisesti nimittäin sain riskitapahtuneen jälkeen, noin neljän viikon kuluttua suuhun sammasta, korkean kuumeen, rauhaset suurenivat, suuhun kipeitä haavoja, nivelkipua sekä punaisia näppylöitä.

Ja nuo ei ollut kuviteltuja vaan lääkärikin ne kaikki totesi. Nyt tapahtuneesta on kulunut 7 kuukautta ja olen aina ollut perusterve mutta nyt iski ruokatorven kandidoosi, lääkäri määräsi siihen jo hoito-ohjeet. Onko nämä ihan normaaleita sairauksia perusterveelle parikymppiselle vaikka useilla nettisivuilla kyseisten sairauksien kohdalla mainitaankin HIV? Olen käynyt HIV testeissä 3,4 sekä 5 kuukauden kohdalla. Minulla ei ainakaan tietääkseni ole mitään autoimmuuni sairautta.

En nimittäin kestä kun on koko ajan jotain ongelmaa terveyden kanssa! Onko asiaa tutkittu paljon, että varmasti kolme kuukautta riittää?? Vai vieläkö suosittelet testaamista? Mutta, kun palasin sieltä minulle nousi 39,5 asteen kuume ja sylkirauhaset ovat turvonneet aivan hervottomasti ja niissäbon valkoisia läikkiä samoin minulla on poskissa valkoiset viivat.

Klinikalla sanottiin, että voit huokasta helpotuksesta, koska nuorilla ihmisillä on nopeampi aineen vaihdunta niin ne olisi kyllä havainneet vasta-aineet. Mikko kysymykseni kuuluukin onko kyseinen pikatesti ollenkaan luotetteva? Nämä oireet on vaan suoraan tekstikirja mallista, että sen takia en oikeen luota mihinkään tulokseen Hivagab pikatesti näytti 4ja puolen viikon kohdalla negatiivisti.

Käyn vielä toistamassa tämän herkemmän testin 6 viikon jälkeen. Kiitoksia vastauksesta jo etukäteen ja anteeksi, että tosta tuli taas pitkä teksti. Närästys ja vatsahaava eivät ole ensitaudin oireita. Myöhemmin testaaminen on rahan ja henkisten resurssien hukkaamista, mikäli uutta riskitilannetta ei ole.

Aineenvaihdunnalla ei ole mitään tekemistä vasta-aineiden muodostumisen kanssa. Yleensä vasta-ainetesti tulee postiiiviseksi mahdollisten ensitautioireiden rauhoittumisen jälkeen.

Pikatestit eivät ole yhtä luotettavia kuin suoniverinäytteet, mutta kuvaamasi tilanteen perusteella voit odottaa negaa myös suoniverinäytteestä. Varmaan kyseinen sairaanhoitaja meinasi, että virus kehittyisi nopeammin aineenvaihdunnan takia.

Voi olla, että hänellä on ollut niin väärää tietoa. Luin tämän lauseen joskus "vasta-ainetesti tulee postiiiviseksi mahdollisten ensitautioireiden rauhoittumisen jälkeen" eikö tolla logiikalla kaikki otetut olkoon se vaikka suonesta, syljestä tai sormen päästä otetut testit kerro yhtään mitään, jos nämä ovat ensi oireita: Eli tavallaan saan vasta tietää tuloksen tarkkaan, kun kuume on laskenut ja oireet hävinnyt?

Tämä rupee pikku hiljaa ärsyttämään tämä HIV, koska kaikki myönteiset askeleet kohti lohtua viedään samantien pois, kun tutkin asiaa enemmän: Sairaanhoitajallasi on väärää tietoa. Yritän olla vastauksissani realisti ja vastata kysymyksiin sillä tiedolla, mitä HIV: Tarkoitukseni ei ole miellyttää ketään antamalla vastauksia, mitä kysyjä haluaa kuulla. Tämän ajankohdan jälkeen voit myös viranomaisten mielestä olla varma, että sinulla ei ole tartuntaa.

Kuuden viikon testin jälkeen tuloksen muuttuminen on erittäin epätodennäköistä. Oireiden perusteella ei positiivisuutta voi yleensä edes epäillä, koska oireet ovat niin moninaiset ja sopivat myös huomattavasti yleisempiin infektioihin.

Kuuden viikon testi on erittäin hyvä indikaatio statuksestasi. Oireesi eivät tuolloin johdu HIV-infektiosta. Kiitoksia Mikko, En ole etsinnykkään mitään kaunisteltua vastausta. Vaan rehellistä faktaa mistä sitten voin joko hyväksyä asian, että "voitto" tuli eli on HIV. Tai sitten vihdoinkin jotain indikaattoria siitä, että voisin vähäsen edes lopettaa tässä pelossa elämisen.

Eli kiitoksia rehellisistä ja nopeusta vastauksistasi ja toivotaan parasta omalle kohdalleni. Mutta minulle sanottiin, että täytyy käydä vielä viikolla 12, koska tulos voi vielä muuttua. Voiko tämä tulos enää tästä muuttua? Onko sinulla Mikko tarkempaa tietoa THLn laatimasta testaus suosituksesta. Luin nimittäin että siellä lukee myös näin: Lisäksi, jos potilaan oireet huolimatta negatiivisesta vasta-ainetuloksesta viittaavat hiv-infektioon, tulisi tilanteesta riippuen harkita uusintatestausta ja muita tutkimuksia.

Haluaisinkin tietää kun minulla on hiivaongelmia nyt ilmentynyt ja hiv testi näytti negatiivista. Niin onko tietoa mitä tuo uusinta testaus tarkoittaa voiko sen tehdä heti vai vasta esim 6kk päästä? Että tarkoitetaanko tuolla mahdollista laboratorio virhettä vaiko vasta-aineiden viivästymistä?

Tottakai on mahdollista, että vasta-aineet eivät ole mitattavissa viikolla Se vain on äärimmäisen epätodennäköistä. Jos kirjoitan täällä, että joku on varmaa, niin se tarkoittaa, että asia on varma sillä varmuudella kuin lääketieteellisesti voidaan varmaksi sanoa. Tämä keskustelu muuttuu kuitenkin enemmän filosofiseksi, jos emme luota tutkimustietoon.

Filosofin lahjoja minulla ei ole, joten pysytään faktoissa. Kannattaa luottaa viranomaisohjeistukseen ja jättää pakkoajatuksenomaiset pelot HIV-infektiosta pois.

Tämä 12 viikkoa on nyt mainittu täällä niin monta kertaa, että jatkossa en enää toista itseäni näihin liittyvissä kysymyksissä. Jos ensimmäinen testi toistetusti on positiivinen, niin otetaan toinen näyte, joka on western blot -tutkimus, jonka jälkeen annetaan vastaus. Tämä lähinnä sen vuoksi, että vältetään ns. Jos sinulla olisi ollut epäselvä eli heikosti reaktiivinen tulos, niin tulosta ei olisi suoraan lausuttu negatiiviseksi.

Jos riskitilanteesta on kulunut 12 viikkoa, et tarvitse testaamista. Nyt on kuusi viikkoa täynnä riskistä. Käsivarsi kipuilee ja lihakset kipeitä.

Samoin lavan takaa samaiselta oikealta puolelta. Nivelsärkyä ei enää ole ollut mutta lihasia särkee ja tuntuu edelleen ettei veri kierrä kunnolla.

Lääkärikään ei osannut sanoa muuta kuin, että seurataan. Muita hivin oireita en ole kokenut, jossei pientä flunssaa oteta huomioon. Eivät nämä mahda ihan tyypillisiä hivin ensioireita olla? Nyt siis kulunut tasan 6vk, testit tehty 1vk, 3vk ja 4,5vk hiv AGAB ja negatiivisa olleet. Ja mitä tarkoittaa matala prevelenssi? Testin kynnys havaita hiviä? Tämän paikkakunnan hoitajat pelottelevat, että pitää varautua positiiviseen tulokseen, koska viikkoon 10 ei voi luottaa, eikä sitä aikasempiin tuloksiin.

Koska hiv näkyy vasta veressä viikolla Mistä olet Mikko saanut tietosi nuista testiajoista? Helpotti vähän mielitilaa kun luin tämän "pelkääville" osuuden. Riskiä pienentää vielä se että olen ympärileikattu. En uskalla vielä mennä testeihin. Tosiaan olen 18 vuotias ja harrastin suojaamatonta seksiä kolmekymppisen naisen kanssa. Nainen kyllä kysyi minulta että "ei kai sulla ole aidsia".

Molemmat oltiin vielä niin humalassa että toivon että seksistä ei tullut mitään. Täällä yksi testin kanssa vuosia jahkaillut ja epäilyt taka-alalle painanut kun ei ole oireita vielä näkynyt, vaikka mahdollisesti tartunnasta vuosia aikaa, jopa 8 vuotta - 4 vuotta Tyhmää, tiedän kyllä pitkästä oireettomasta ajasta.

Mitäs jos nyt menen testiin ja paljastuu vaikkapa sen 8 v vanha tartunta? Onko peli siinä ja elinaika melko lailla lyhyt, vai vieläkö lääkehoito antaa lisävuosi kymmeniä elämään? Epätodennäköistä, että tartunta olisi ollut noin pitkään oireeton. Mikäli näin kuitenkin olisi, niin cd4-solusi olisivat luultavasti hyvällä tasolla ja tartunta hoidettavissa kroonisena sairautena.

Mitä oikein jahkailet tämän asian kanssa vuositolkulla? Käy testissä ja lopeta murehtiminen. Eivät ole ensitaudin oireita. Prevalenssi tarkoittaa taudin esiintyvyyttä. Lue ainakin ensimmäinen postaus ja mielellään myös koko viestiketju ennen kysymistä. En vastaa montaa kertaa samoihin kysymyksiin.

Ehkä voi jo vähän huokaista, vaikkei vielä varmaa olekkaan. Josko nyt jaksaisi tuonne 3kk asti odotella juoksentelematta kokoajan testeissä. Pointti; minulla on ollut jos vaikka mitä "ensitaudin oiretta". Ne eivät ihmiset välttämättä aina liity hiviin. Stressaaminen ja oman kehon liiankin tarkka seuraaminen ovat psyykkelle erittäin petollisia. Käykää testeissä niin saatte mielenrauhaa! Kiitos Mikolle erittäin kattavasta tietopaketista.

Paras suomenkielinen sivu johon olen törmännyt heittämällä. Tietääkö Mikko kertoa jotain tilanteeseeni: Tulos oli kuitenkin epäselvä ja otettiin uusi verinäyte. Tuloksia pitäisi jaksaa odottaa reilu viikko. Millä todennäköisyydellä voin saada negatiivisen tuloksen? Eikö testit Suomessa ole aika luotettavia? Olet oikeassa, että taudin pelko voi joskus olla niin suuri, että oireita alkaa epäilemään pienenkin flunssan johdosta.

Olen varma, että sinun 12 viikon tulos on neg. Testituloksesi on siis ollut epäselvä. Testissäsi on havaittu vasta-aineita ja ns. Testi on tämän vuoksi lausuttu epäselväksi.

Pidän kuitenkin todennäköisempänä, että uusi testisi on negatiivinen, mutta suojaamaton seksi ennen varmistustestin saamista on sinulta kielletty. Testit ovat äärimmäisen luotettavia ja väärät positiiviset ovat harvinaisia. Nämä ovat kuitenkin mahdollisia, jonka vuoksi varmistustesti on aina otettava.

Sinun testisi ei ole ollut positiivinen, vaan tulos on ollut epäselvä. Asia on hyvä selvittää kunnolla. Tulin eilen kotiin thaimaasta ja tapasin siellä ehkä mailman ihanimman naisen,joka tosin ei ollut ilo eikä alan tyttöjä. Testit tuun kyllä ottamaan kun sen ajankohta on! Mitä mikko osaat sanoa kuinka iso riski on saada thaimaassa tartunnan ei ilo ja alan tytöltä ja milloin kannattaa tehdä eka testi! Ja kaikille täällä jotka pelkää pientää flunssaa hiv..

HIV-AgAb viikoilla neljä, kuusi ja kaksitoista. Vaikka olisit ollut yhdynnässä positiivisen kanssa, niin riski on kuitenkin melko pieni. Thaimaassa HIV on kuitenkin yleisempi kuin Suomessa, joten testaaminen on aiheellista. Mun on aivan pakko kirjoittaa tänne, kun en pysty kohta enää elämään. Mun luokse tuli kylään n.

Meillä oli ollu seksisuhde joskus 5vuotta sitten, eikä sen taannoin olla nähty. Nyt sitte tää poika tuli mun luokse tosiaan kylään ja alkoi vanhasuola janottaa. Me ei harrastettu seksiä, mutta mä otin siltä suihin ilman kondoomia ja se laukes mun suuhun. Ja nyt mua ahistaa. Kyseinen poika on vielä BI, jos en ihan väärin muista. Itse asiassa seksuaalivähemmistöt ovat niin näkyvästi läsnä Bangkokin katukuvassa, ettei heitä oikein vähemmistöksi osaa enää ajatellakaan.

Homous ei ole koskaan ollut Thaimaassa lailla kiellettyä. Myöskään buddhalainen uskonto ei tuomitse homoutta. Suvaitsevuuden takana on osittain thaimaalainen kasvojensäilyttämisen periaate ja mai pen rai -mentaliteetti, mihin kuuluu se, ettei toisten tekemisiin puututa, vaan jokainen saa tallata tavallaan. Buddhalaisuus on myös ikiajat tunnustanut ajatuksen neljästä sukupuolesta: Perinteisesti thaimaalaiset homot ovatkin ottaneet ladyboyn roolin eli pukeutuneet naisiksi ja lesbot puolestaan pukeutuneet mieheksi, mille thaimaalainen termi on tom-dee.

Ladyboyt ajatellaan naisina ja tom-deet miehinä, jotka ovat syntyneet väärään ruumiiseen. Tom-dee kulttuuriin kuuluu, että pariskunnan toinen osapuoli, tom , on pukeutunut miesmäisesti ja dee sanasta lady puolestaan hyvin naismaisesti. Vaikka lesboja on Thaimaassa paljon, ja heillä on oma kuukausittain ilmestyvä, satasivuinen Tom Act -lifestyle-lehtensäkin, on lesboille suunnattuja baareja ja klubeja koko maassa vain muutama.

Länsimaisten vaikutteiden mukana Thaimaassa on yleistynyt myös moderni gay-kulttuuri eli homojen ei tarvitse enää automaattisesti ottaa naisen roolia — tosin moni näin edelleen tekee, mikä selittää ladyboyden näkyvää määrää. Suvaitsevaisuudesta huolimatta kovin intiimisti ei kannata rakkauttaan julkisesti osoittaa — yleinen lääppiminen ja pussailu ei ole Thaimaassa kulttuurisesti sopivaa heteroillekaan. Thaimaa ei virallisesti tunnusta samaa sukupuolta olevien avioliittoja, mutta monet gay-parit saapuvat silti Thaimaahan solmimaan epävirallisen liiton — buddhalaismunkkien siunauksella.

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on maailman parhaita gay-kohteita, todellinen homojen pääkaupunki. Moni länsimaalainen homo on menettänyt sydämensä Bangkokin rentoon tunnelmaan ja hulvattomiin gay-klubeihin. Homoalueita on Bangkokissa useita.

Tunnetuin on Silomin alue. Ilta kannattaa aloittaa Silom Soi 4: Edellisessä on edulliset happy hour -juomat ja jälkimmäisessä pöydissä puhelimet, joilla voi soittaa suoraan naapuripöytään, jos siinä sattuu istumaan kiinnostavan oloisia uusia tuttavuuksia. Iltaa voi jatkaa tyylikkäällä ja tiivistunnelmaisella Tapas -klubilla, jossa käy homojen lisäksi paljon myös heteroita. Tapas on vanha klassikkoklubi ja kerää paljon muotialan ihmisiä.

Kadun uudempia tulokkaita on One Night Only , mukava yhdistelmä baaria ja klubia. Mies- ja naispariskuntia houkuttelevia baareja löytää myös Sarasin Roadilta Lumphini-puiston kupeesta. Yön edetessä tunnelma tiivistyy ja moni juhlija heittää paidan päältään.

Paljon bangkokilaisia homoja, lentostuertteja ja hongkongilaisia sekä singaporelaisia viikonlopunviettäjiä. DJ Station sulkee jo kello kahdelta kuten lähes kaikki Bangkokin klubit.

Yö jatkuu klubissa nimeltä G. D Guys on Display. Menoa vauhdittavat lihaksikkaat esitanssijat, joihin klubin nimi viittaa. Toinen suosittu, mutta ulkomaalaisten vähemmän tunnettu homoklubialue on Kamphaen Pet Roadilla sijaitseva Or Tor Kor, jolla sijaitsee Fake Club auki kello 2 asti. Tunnelma on tiivis ja hyvin paikallinen — harva turisti eksyy tänne asti. Kolmas klubi joka kannattaa tsekata on heterovoittoisella RCA-klubialueella sijaitseva täysgay Castro.

Bändi soittaa listahittejä ja komeat esitanssijat vauhdittavat menoa. Myös karaokepuoli löytyy — ja kuherteluun tarkoitettu lounge-alue. Ohjelmaan kuuluvat myös liveaktit. Kun Babylonin asiakaskunta on vahvasti kallellaan vanhempiin länsimaalaisiin, käyvät Chakranissa monenikäiset paikalliset. Molemmissa paikoissa toiminta on hyvin suorasukaista. Hotelleja on Bangkokissa vaikka kuinka. Lue täältä Kapteenin suositukset ja etsi hyviä tarjouksia sivun oikean ylälaidan hakuboksista. Bangkokin gay-hotelleista legendaarisin on edullinen Malaysia Hotel , joka sijaitsee lähellä Silomin baarikatuja ja saunoja.

Bangkokissa on toki paljon muutakin tekemistä kuin juhliminen. Bangkokista löytyvät Thaimaan hienoimmat temppelit, parhaat museot, maukkaimmat ravintolat ja parhaat ostospaikat.

Lue lisää Bangkokin kohdeoppaasta. Jos haluaa nauttia sekä vilkkaasta yöelämästä että upeista hiekkarannoista, on paras kohde homolomalle Phuket. Gay-skene on keskittynyt baareineen, klubeineen, hierontapaikkoineen ja majataloineen Patong Beachille Paradise Complexiin Soi Paradise. Rennon välitöntä menoa löytää klassikkobaarista Boat Bar , joka on toiminut jo kohta 20 vuotta. Homosaunoista suosituin on Aquarius , josta löytää saunan, höyrysaunan, porealtaan, privaatteja hierontahuoneita ja dark roomin.

Laadukas hierontapaikka on Blue Dolphin , jonka hierojat ovat kaikki käyneet kunnon thaihierontakoulun. Tarjolla myös nelikätistä hierontaa ja toki myös happy ending, mitä on gay-paikoissa vaikea välttää. Phuketin homoranta sijaitsee Patong Beachilla tyylikkään  La Flora -hotellin edustalla. Huhtikuisin Phuketissa vietetään viikon ajan Phuket Pride -tapahtumaa. Festivaali tapahtuu Patong Beachillä. Ylellinen  La Flora   sijaitsee aivan homojen suosimalla kohdalla Patong Beachia.

Phuket on täynnä erinomaisia ravintoloita ja monipuolista tekemistä. Vilkkain elämä on Patong Beachilla mutta kannattaa käydä tutustumassa myös rauhallisempiin rantoihin. Moni homo on virallistanut liittonsa Thaimaassa — tosin epävirallisin seremonioin.

S sex erottinen homo hieronta